Як закохати хлопця одним поглядом ?


    Для того, щоб навчитись правильно цілуватися, та отрімувати від поцілунку задоволення , потрібний партнер, який дійсно кохає  Вас, єдину та неповторну.
     Та якщо дівчата вважають,що хлопці в першу чергу звертають увагу на їхню особистись, розум, тактовность, то вони щиро помиляються. Ці всі чесноти будуть мати велике значення на наступних етапах розвитку відносин. А перший погляд та перше враження - це погляд самця, якому потрібно задовольнити своє статеве бажання.
    Причому у кожного пріоритет статевих "принад" дівчини різний - одному найбільш важливі груди, іншому ніжки чи форма ваших сідниць. Природа, нічого тут не поробиш.
Що ж робити нам, дівчатам ?

Вихід є. Є ще один момент у спілкуванні, про який часто забувають.
  Це "перехват" погляду очей.
   Дослідження  встановили, що кожна людина в першу чергу спостерігає за очима інших людей, часто роблячи це несвідомо. Тому кожна людина - «людина-очі». Сильний контакт очей негайно породжує сильне почуття прихильності. Пильний погляд «очі в очі» з привабливим незнайомцем допомагає створити стан сильного хвилювання, подібного стресу. Коли ви дивитеся прямо і впевнено в очі чоловіка, його тіло виробляє хімічні речовини, схожі на фенілетіламін, який струшує людину і викликає стан закоханості. Тому встановлення сильного контакту очей з чоловіком - один з перших кроків для того, щоб зробити його закоханим у вас.
    Фактор, який перешкоджає гарному ніжному контакту очей - сором'язливість. Це слід пам'ятати і змушувати себе дивитися в очі вподобаному хлопцю.
     Скільки ж часу має тривати контакт очей, щоб імітувати любов? Один англійський вчений встановив, що під час розмови люди дивляться один на одного в середньому від 30 до 60 відсотків часу. Але цього недостатньо, щоб завести двигун любові з першого погляду. Коли ви розмовляєте з вашої «здобиччю», нехай контакт ваших очей буде більш тривалим. При цьому ви повинні дивитися не на його брови, не на його перенісся, а прямо в очі. Ви повинні зробити ваш погляд теплим і привабливим. Це дуже важливо! Бездушні очі не приведуть пробудженню любові.
  Що ж робить ваш погляд сексуальним і спокусливим?
   Все дуже просто: великі зіниці. Збільшити зіниці допоможе якась збудлива, приваблива вас частину тіла партнера. Якщо вам подобається те, що ви бачите, ваші зіниці поступово збільшуються. Ви також повинні прибрати збентеження, недовіру, нервовість і будь-які інші негативні думки, що призводять до звуження зіниць. Думайте з теплотою і турботою про вашу видобутку, це пом'якшить ваш погляд.
   Вираз «він не міг відвести від неї очей» не просто метафора. Люди, які люблять один одного, не тільки не відмовляють у себе в набагато більш тривалому контакті очей під час розмови, але і не відводять погляд один від одного навіть після того, як закінчують говорити. Це дуже збуджує, коли погляд затримується на вас під час мовчання.
   Для того, щоб перевести ваші стосунки з новою «здобиччю» на наступний щабель близькості, використовуйте прийом «візуальне подорож». В ході розмови дозвольте вашим очам повільно ковзати вниз від носа до губ. Торкніться поглядом губ на одну мить, потім дозвольте собі повільно опустити погляд далі, до шиї, а потім, якщо все йде добре, то і нижче.
  Застереження: це дуже сильна "зброя", якою при "невірному використовуванні" можна надати шкоди відносинам. Якщо не вдається створити "закоханний" погляд, то варто гарненько потренуватися наодинці, перед дзеркалом. Ваша міміка  "запамятає" цей вираз обличчя.
    Та цілуйтеся, цілуйтеся без язика, з язиком, по-різному. Весна на вулиці!

Немає коментарів:

Дописати коментар