Як переспати з дівчиною?

perespaty z divchynoju
   Наступні поради є рекомендаціями досвідченних "ловеласів", тому рекомендується сприймати їх з деякою часткою "скептицизму".
   Хочеться зауважити, що наступні поради більше для тих, хто не планує серйозних відносин, а просто бажає гарно провести час з дівчиною. Але ( увага) в цьому випадку жінка повинна бути повнолітньою, та бути зовсім "адекватною". Також разом з дівчиною вам потрібно подбати про "засоби безпеки", щоб "нє было мучительно больно" за наслідки зустрічі в ліжку.

Отже, ти зумів домовитися з дівчиною про побачення, але  це ще зовсім не "перемога", а тільки початок шляху. Як запросити її до себе додому і зробити так, щоб вона відчувала себе комфортно? Як "зворушити" дівчину настільки, щоб вона забула про забобони і максимально розслабилася в твоїх обіймах? Як себе вести в тому випадку, якщо дівчина відмовляється переспати з тобою?
   
         Як налаштувати себе на секс на першому побаченні?
 Найголовніше - це настрій. Що я маю на увазі під настроєм? Я маю на увазі те, що ти повинен бути на 100% упевнений, що  сьогодні може бути щось більше, ніж поцілунки.
У тебе вже є в попередніх побаченнях якийсь досвід спілкування з дівчиною, ти по ній бачиш, що ви цілуєтеся, ти бачиш те, що вона тобі подобається, і ти бачиш, що ти їй подобаєшся, не лише як людина, але і як чоловік. Раз вона з тобою цілується, раз вона дає чіпати свої м'якенькі місця, значить вона не проти з тобою переспати.

       Як переконати дівчину піти до тебе додому?
Яким чином дівчину змотивувати прийти до тебе?
Варіант перший - прямо сказати: «поїхали до мене, будемо робити дещо цікаве. Я тобі покажу колекцію своїх фільмів, я тобі покажу свої дитячі фотографії, я тобі покажу як я в Counter-Strike класно граю ...».
  Ні в якому разі з самого початку зустрічі не потрібно говорити дівчині: «Ти знаєш, ми сьогодні будемо з тобою спати». Не треба цього говорити. Навіть якщо все це мається на увазі, і всі все прекрасно розуміють, але як тільки ти озвучиш це, ти просто зламаєш, по-перше, всю романтику, яка для дівчини так важлива, навіть якщо ти знаєш, що секс буде, у неї ще є така ілюзія, що вона хоч щось вирішує в цих відносинах.
  Стадія спокушання починається рівно з того моменту, як ви опинилися в тому місці, де ти вирішив зайнятися з нею сексом. І стадія спокушання теж у нас поділяється на кілька етапів.     Перший етап - це створення довіри до того місця, де ви знаходитесь. Другий етап - збудження, третій етап - подолання останнього опору, ну і починається сам секс. На цьому, як би це не звучало сумно, для дівчини залицяння закінчується, і починаються сексуальні відносини.
  Опинилися ви у тебе вдома. Класно.  Перше завдання - це зробити так, щоб дівчині стало комфортно у тебе в домі. Проведи невелику екскурсію по своєму будинку, по своїй квартирі, покажи їй, де ти спиш, покажи їй свої краєвиди з вікна, покажи їй, де кухня, де туалет, де ванна, можна пожартувати: «Як тільки тобі треба буде туди - вона для тебе завжди вільна, як тільки тобі знадобиться в туалет - він теж для тебе завжди вільний. Ось це моє ліжко, на якому я проводжу  практично всі ночі». Провів міні-екскурсію, і  дівчина починає себе відчувати поступово все більш комфортно в цьому місці.
 Стадія перша - створення довіри до місця може тривати від 15 хвилин до, не знаю, півгодини - години. Переходь після цього відразу до справи, як тільки ти бачиш, що дівчина відчуває себе комфортно у тебе вдома. Можна починати стадію збудження - поцілунки, поцілунки ерогенних зон, взаємна ласка, взаємна ласка ерогенних зон. Тривати стадія збудження може дуже довго, може тривати півгодини - годину, поспішати нікуди не треба, роздягатися догола теж не потрібно, потрібно лише зробити так, щоб дівчина тебе дуже сильно захотіла.
 Для чого потрібно зробити так, щоб дівчина тебе дуже сильно захотіла? Для того, щоб секс з тобою для неї був дуже бажаним. І збуджувати її рівно до тих пір, поки, з одного боку, дівчина сама не почне тебе роздягати, а з іншого боку, поки вона не скаже: «Я хочу тебе».
Або ти сам поступово починаєш її сам роздягати, паралельно роздягаючись сам. Є один прекрасний тест, який показує те, що дівчина тебе хоче, - якщо ми відкинемо те, що вона з тобою цілується, все пристрасніше, ти засовуєш руку їй в труси - і там мокро, це показник того, що дівчина тебе хоче, тобто можна ставити собі в цьому полі "плюсик", якщо ти засунув руку їй в труси, можна палець ввести їй у піхву, після цього відмовитися їй буде дуже і дуже складно. Дуже маленька кількість дівчат може відмовитися переспати після того, коли ти ввів всередину неї вже щось, тому що дівчата такі дивні істоти: які сприймають введення в піхву якогось предмета, вже як початок статевого акту.

      Як максимально збудити дівчину перед сексом?
Отже, починається останній опір. Спосіб номер раз, яким зривається "башта" в голові у дівчат і збуджується вона настільки сильно, що мало хто може зупинитися. Хочу, щоб ти розумів, що коли йде цей опір, з одного боку, йде жіноче збудження, тобто чим сильніше вона тебе хоче, тим далі відходять всякі забобони типу «я не займаюся сексом на 10 побаченні», всякі установки з дитинства.
З іншого боку, чим менше її забобони, тим швидше вона віддасться тобі, або чим більше її забобони, тим швидше вона віддасться тобі. Але ти не лікар, ти не психолог, ти не можеш змінити переконання дівчата, які закладалися в неї не один десяток років, коли вона дивилася телевізор, там були еротичні сцени, якусь оцінку цьому всьому давав тато, якусь оцінку давала мама , якусь оцінку бабуся з дідусем давали, плюс про секс вона дізналася багато цікавого від вчителів у школі, від вихователів у дитячому садку, плюс якась реакція була у батьків, коли вони вперше побачили, як дитина мастурбує і все це наклалося якимось чином на те, як дівчина сприймає секс. Наклалося якимось величезним таким табу. І твоє завдання - порушити її настільки сильно, щоб збудження було більш значущим для неї, ніж табу.
  Спосіб номер раз. Що таке техніка безконтактного сексу? Це означає, що в момент того, коли ти цілуєшся з дівчиною, не важливо зовсім, скільки на вас одягу: або на тобі труси, на ній трусики, або ви повністю одягнені, куртки тільки зняли, - ти починаєш робити все так, як ніби секс вже є. Тобто ви лягли на ліжко, цілуєтеся, і починаються поступальні рухи, ти її розгортаєш, як ніби маєш її ззаду, можеш закинути її ноги на плечі, робляться всі дії, начебто ти з нею вже займаєшся "коханням по-дорослому". Збудження дуже сильне стає як у тебе, так і в неї.
Крім того в голові у дорослої дівчини відбувається ще одна річ. Їй починає дуже сильно хотітися, щоб усередині неї виявився чоловічий член, в ідеалі твій, так як ти робиш ці рухи. Тому що для її несвідомого всі ці рухи, які робляться, рівносильні сексу, вона відчуває, що члена не вистачає, і вона починає хотіти, щоб ти в неї увійшов.Збудження за 2-3 хвилини може збільшитись настільки сильно, наскільки жодні ласки і поцілунки не зможуть дати, якщо це півгодини робити. Так що це, мабуть, сама дієва техніка для того, щоб спокусити дівчину. Це перший спосіб.
  Спосіб номер два. Буває таке, що ви лежите, цілуєтеся, але от руку свою засунути не дає дівчина собі в труси, і зняти їх теж з себе не дає. Спосіб номер два я називаю розбивкою. Ти кажеш: «ОК, все, сексу не буде». Після цього встаєш: йдемо на балкон покуримо, ну або йдемо там чай поп'ємо. І ви встаєте і як ні в чому не бувало сідайте на кухні, починаєте пити чай, або йдете на балкон і починаєте палити,тощо, і дівчині починає дуже сильно не вистачати того, що тільки що було. Тобто начебто ви були близькі, і тут від неї взяли відірвали шматок.
Їй починає дуже сильно хотітися повернутися в те, що було і, можливо, навіть поглибити це. Хвилин 5-10 ви проводите в іншому місці, спілкуючись, і після цього ти повертаєшся з нею в ліжко і знову починаєш збуджувати її, повільно, ненав'язливо.
 Спосіб наступний. Роздягаючи дівчину ти ні якому разі не говориш про те, що бажаєш знею зайнятися чимось більше, чим поцілунки. Дівчина повинна бути впевнена в тобі, і якщо сексу не відбудеться, вона все одно вийде з дверей і буде думати: ось я дура, чому ж я цього "не дала" йому, я ж так сильно хочу зараз зайнятися сексом, а от цього немає. І наступного разу, швидше за все, коли вона виявиться у тебе вдома, секс відбудеться.
  Наступний спосіб для обходження всяких опорів типу «сексу не буде» - це "умудритися" дати їй свій член в руки (ні в жодному разі не робіть це з неповнолітніми дівчатами). Як це виглядає в реальності, як це робиться? Само собою, що не так:: ви  заходите в квартиру, тут ти витягуєш, на, тримай, люба, - це відбувається не так. Ви цілуєтеся, знову ж таки, ти її гладиш, вона гладить тебе, після цього ти береш її руку і проводиш по своїх штанів, щоб вона відчула, що в тебе вже стоїть член, що ти її хочеш, і дівчина починає тебе там гладити, після цього ти розстібаєш ширінку і засовуєш її руку собі всередину, вона продовжує гладити тебе там. Побачимо, що вона там буде робити, і як тільки вона засунула свою руку тобі в труси, ну або як тільки ти засунув її руку собі в труси, відкривається доступ до неї самої.
Логіка начебто, з одного боку, проста, з іншого боку, дивний парадокс. Раз вона сама це зробила тобі, значить у тебе є якесь право засунути свою руку їй в труси. Ти засовуєш руку їй в труси, ви займаєтеся взаємної мастурбацією, і в результаті ти роздягаєш її, і починається. Може бути таке (важливий момент), що дівчина лежить з тобою у ліжку, хай буде навіть вже в трусиках, гола, і каже: «Знаєш, я хочу піти». Таке може статися, і в цьому ти випадку кажеш їй: «Якщо ти хочеш піти, я тебе не тримаю, встань, одягнися і піди».
 І якщо дівчина раптом вирішить та набереться такої дурості, щоб встати, одягнутися і піти, як тільки вона виходить, просто з секундоміром засікати, коли вона вийде на зв'язок. Зазвичай виходять на зв'язок години через 2-3. Іноді буває раніше, тобто відправляється смс, або вона дзвонить і щось говорить тобі; вона виходить на зв'язок і або вона вибачається за те, що все так сталося, або ще щось. Ти можеш її покликати до себе повернутися, ти ще вдома, або домовитися на наступній зустрічі, ми не говоримо про "те", знову ведемо її до себе додому, і знову все з тієї ж самою схемою.

Немає коментарів:

Дописати коментар