Як зрозуміти, чи подобаєшся ти дівчині?

   Припустимо, ви познайомилися з дівчиною і взяли у неї номер телефону. Виникає питання: коли дзвонити? Тут думки  розходяться: хтось каже - через три дні, а хтось вважає, що це взагалі не важливо, аби був гарний настрій.
   Як зателефонувати дівчині і домовитися з нею про побачення?
  Сьогодні  поговоримо з вами про те, що ж робити з дівчиною після того, коли ви з нею познайомилися, як завоювати її довіру до себе.    Припустимо, ви зустріли її на вулиці, ви взяли її номер телефону, і тепер наступне завдання - дзвонити їй. Постає питання: а коли це робити?
Деякі люди вважають, що варто телефонувати через 3 дні, хтось каже, що варто телефонувати в той же день.
   Хтось рекомендує телефонувати в залежності від того, яке враження залишив про себе у дівчини. Я ось що хочу сказати: яким би враження не було - позитивним чи негативним, подзвониш ти на наступний день, подзвониш ти через місяць, або подзвониш ти через півроку, якщо вона тебе згадає, то вона згадає і ті почуття, які ти в ній викликав . Тому зовсім не важливо, коли ти будеш телефонувати дівчині.
   Це може бути як через годину після того, як ти з нею познайомився, якщо ти раптом зрозумів, що в тебе вільний сьогоднішній вечір, і ти не проти б провести цей вечір з цією дівчиною, і завдання твоя - зрозуміти, чи вільно в неї з часом . Або ти це можеш зробити через тиждень, або через 2 місяці, пояснивши тим, що ти був зайнятий і не було можливості телефонувати або в тебе з'явилася дівчина і ти з нею розлучився і тепер хочеш з нею зустрітися. Абсолютно будь-яка причина, головне розуміти, що не важливо, коли ти подзвониш дівчині. Важливо зовсім інше. Перед тим як подзвонити дівчині, ти повинен визначитися з деякими речами. Перша річ - це два моментами свого часу, де ти можеш зустрітися з дівчиною. Припустимо, сьогодні у нас середа, і я можу зустрітися з дівчиною в четвер, і час у мене є в суботу. Після цього тобі варто визначитися з двома місцями, де ти можеш провести побачення. Ми можемо це зробити в одному місці, сходити в парк прогулятися і після цього сходити в кафе. Можемо сходити в кафе, потім погодувати качок десь у парку.
І остання складова - це гарний настрій. Ніколи не дзвони дівчині, якщо у тебе настрій поганий. Завжди роби це тільки з хорошим настроєм.
   Набираєш її номер, які тут можливі ситуації? Ситуація номер раз: дівчина бере трубку, ситуація номер два: дівчина не бере трубку. Якщо не бере трубку, то ні в якому разі не потрібно телефонувати їй протягом години, там 50 раз. Подзвонив, трубку не взяла - прекрасно. Можливо, що вона зайнята. Передзвонив через годину, трубку ще раз не взяла - прекрасно, можливо, вона зайнята. Після цього ти їй просто відправляєш повідомлення: «Привіт, це Сергій, передзвони, як звільнишся».
Тобто спочатку я налаштований на те, що дівчина хоче зі мною зустрітися, що дівчина мені сподобалася і я сподобався дівчині, відповідно, не складає їй великої турботи принаймні набрати і скинути мене, або відповісти на повідомлення, коли їй передзвонити. Дзвониш перший раз, не бере трубку, передзвонюєш через годину, не бере трубку, відправляєш повідомлення, в якому пишеш: «Передзвони, коли звільнишся, це Сергій».
Далі. Дівчина бере трубку, і вся розмова по телефону можна розділити на 2 частини. Частина номер раз - це підняття настрою дівчини, частина номер два - це сама мета, домовитися про зустріч. Яким чином можна підняти настрій дівчині? Обов'язково посміхайся, коли ти дзвониш їй. Буває таке, що складно зловити гарний настрій або ти хвилюєшся перед тим, як зателефонувати дівчині. Перед тим як ти це зробиш, або подзвони якийсь зі своїх подруг, або поговори з ким-небудь з дівчат, після спілкування з якими настрій у тебе піднімається.
Як поводитися з дівчиною, яка спізнилася?
Іноді у дівчат трапляється така штука, як любов до запізнень на перше побачення. На перше, на друге. Це нормально. І у нас, припустимо, день побачення. Сьогодні субота, я розмовляв з дівчиною в середу, і знаючи легковажність жіночої статі, можу припустити, що вона може забути, може передумати, може щось таке статися, що дівчина не налаштована на зустріч, хоча ми з нею домовлялися. Щоб бути впевненим, що зустріч точно буде, що я зроблю? За два годину до зустрічі я відправляю їй повідомлення, в якому пишу: «Якщо запізнишся, отримаєш ременя». Все, смайлик в кінці. І якщо дівчина не націлена приходити на побачення, якщо раптом у неї щось змінилося, то вона на це повідомлення відповість: «Вибач, у мене сьогодні не виходить», або відповість: «Так, домовилися, постараюся бути вчасно». Після такого повідомлення багато дівчат спеціально спізнюються, для того щоб подивитися, як ти будеш себе вести в цій ситуації. І якщо вона спізнюється хоча б на хвилину, знімаю з себе ремінь і легенько тьопаю її по попі, ремінь назад. Отже,вже добре, дівчина прийшла на побачення.

Немає коментарів:

Дописати коментар