Як закохати (причарувати) в себе хлопця?

pocilunok
       Як би не пнулися наші чоловіки, вважаючи, що ініціатива в знайомстві зі слабкою статтю належить їм, керуємо відносинами з сильною статтю саме ми, жінки. Ми вирішуємо, з ким знайомитися, а кому відмовити, чи продовжувати знайомство чи припинити, підпускати чи чоловіка до себе ближче або тримати його на відстані. У цьому питанні важливо одне, - не дати зрозуміти представникові чоловічої статі, що він є якийсь "обраний". Нехай відчуває себе провідним! І йому приємно, і нам спокійніше. Ось, наприклад, як привернути увагу вподобаного хлопця, щоб все виглядало так, наче він сам в Вас закохався? Способів залучення цієї уваги маса, але серед них є кілька, вже перевірених на досвіді і цілком виправданих прийомів. Давайте подивимося, що ж це за прийоми, як сподобатися хлопцеві?

                        Як добитися уваги хлопця?
   Найпопулярніший спосіб звернути на себе увагу, - флірт з обраним парубком. Як саме слід
фліртувати з хлопцем, залежить від ситуації. Головне, щоб це було ненав'язливо, природно та привабливо. Насамперед, звичайно ж, дівчині потрібно подумати про свій зовнішній вигляд. Не варто, розмірковуючи про те, як звабити хлопця, вибирати собі занадто екстравагантний прикид і косметику. Подібна зовнішність може виставити нас в непристойному світлі, і хлопця-то , ми, може, і зацікавимо на деякий час. Але ось його ставлення до нас, при цьому, буде зовсім не тим, що хотілося б бачити.


  Тому одягатися і фарбуватися треба так, щоб і підкреслити достоїнства своєї фігури і обличчя, але щоб "це" не дуже впадало в очі. Адже для флірту з хлопцем зовсім не обов'язково відверто демонструвати свої ноги, плечі і груди. Достатньо лише злегка натякнути на присутність красивих форм, а далі нехай фантазує і домальовує сам.  Так як зваблювати хлопця всерйоз можна тільки тоді, коли він загориться бажанням дізнатися, що ж там, під одягом, насправді. А якщо він практично все бачить відразу, то й інтерес до нашої зовнішності у нього виникає швидкоплинний і поверхневий. Тому ми повинні виглядати  охайно, просто, але стильно. А пахнути тонко, ненав'язливо, ледь чутно, але духмяно. Для цього можна використовувати легкий хороший парфум, дезодорант або аромамасла із серії афродизіаків. Свій образ не завадить доповнити непомітними аксесуарами.

    Безумовно, зовнішність при флірті з хлопцем, - це ще не все. Та домогтися любові хлопця за допомогою однієї тільки зовнішності неможливо. Фліртуючи з хлопцем, потрібно пам'ятати про те, що завойовувати його стійку симпатію треба і поведінкою, і своїми внутрішніми якостями. Інакше ми нічого, крім сексуального інтересу, до себе викликати не зможемо. Втім, якщо нам більше нічого не треба, то й заморочуватися не будемо на якихось внутрішніх якостях. Короткочасне знайомство для інтиму не зобов'язує нас бути привабливими в усьому, достатньо однієї зовнішності.

    А от якщо ми стурбовані тим, як домагатися любові хлопця, доведеться над собою попрацювати. Перш за все, відкоригуємо свою поведінку. Один з найефективніших прийомів флірту з хлопцем - правильний погляд. Погляд дівчини повинен бути зацікавленим і, в той же час, "трішки грайливим". Що, не знаємо, як це зробити? Так потренуємся, ми ж жінки! Йдемо до дзеркала і тренуємо погляд, що може висловлювати сором'язливість, здивування, загадковість, легку іронію. Повторюємо вираз очей до тих пір, поки воно не стане з'являтися без особливої напруги з нашого боку. А потім пробуємо застосувати навички володіння поглядом на практиці, повільно піднімаючи очі на вподобаного хлопця або ж пильно вдивляючись в його обличчя. Тільки невідривно дивитися хлопцеві в очі потрібно "приворожуєче", а не гордовито або зневажливо. Таким поглядом ми його від себе напевно відштовхнемося.

    Ще один з часом перевірених прийомів, дуже дієвих в питанні, як добитися уваги хлопця, - помахи віями. Їх теж можна відрепетирувати перед дзеркалом за схемою «погляд вниз, в куток, на об'єкт». Можна придумати і якийсь інший спосіб, головне, щоб ми не кліпали віями занадто часто. Тоді ми будемо виглядати просто нерозумно і нічого, крім "дурненького" вигляду, не досягнемо.

 Гарні прийоми при флірті з хлопцем, - начебто ненароком поправляєте волосся або граєтесь якимось предметом одягу, прикрас чи аксесуарів. Чоловікам подібні жести дуже подобаються. Привертають увагу сильної статі і легкі, швидкі дотики дівчини. Наприклад, під час розмови можна торкнутися руки хлопця або його плеча і навіть дружньо обійняти на секунду, висловлюючи свої емоції. Такі торкання дозволяють перетнути кордон його особистого простору, а це вже перший крок до зближення. Як домагтися уваги хлопця "дотиками"? Забрати порошинку з одягу, поправити комір його сорочки, стряхнути з плеча смітинку ... Та хіба мало! Фантазуємо, вигадуємо, імпровізуємо. Все піде про запас. Впливати жестами найкраще на ліву половину тіла хлопця. Вона контролюється правою півкулею мозку, а саме воно відповідає за наші почуття і емоції. Можна доторкнутися до лівої руки молодої людини, шепнути щось в його ліве вухо, погладити по лівому плечу і так далі.

  У розмові з хлопцем слід намагатися бути максимально природною та щирою. При цьому бажано говорити про свої захоплення і цікавитися його захопленнями, щоб відразу знайти спільні точки дотику. Не варто поки обговорювати "запретних" тем. Не всі хлопці ставляться до цього прихильно і спокійно. Добра частина представників чоловічої статі недолюблює надмірну розкутість дівчини, виявлену в перші ж години знайомства з нею.

 Ну, це поки всі поради, що допомагають вирішити питання, як привертати увагу вподобаного хлопця. А тепер поговоримо трохи про те, як вести себе, якщо з цим хлопцем вже налагоджуються якісь відносини.

                                        Як домогтися любові хлопця?
 У цілому, кожна дівчина сама для себе визначає, як домагатися любові хлопця і до яких меж тут вона може дійти. Однак існує кілька загальних рішень, які підійдуть багатьом молодим особам. Які ж це рішення?

Ніколи не приходити на зустріч з хлопцем хвилина в хвилину. Нехай не думає, що для нас це побачення найважливіше на світі;
Не цілуватися з хлопцем на першому ж побаченні, навіть якщо дуже хочеться. Нехай поцілунок стане для нього ще більш бажаним;
Не розкриватися перед молодою людиною до кінця. Нехай ми будемо для нього вічної загадкою, і він стане нас розгадувати кожного разу;
Не лягати в ліжко з хлопцем на першому-другому-третьому побаченні. Так, ми сучасні люди, але нехай він нас добивається, а не отримує на блюдечку з блакитною облямівкою. І нехай не думає, що у нас немає ніяких моральних принципів;
Не заходимо вперше в його будинок без якогось приводу. Нехай придумає будь-яку, хоча б навіть саму дріб'язкову, причину;
Не телефонуємо хлопцеві самі раніше, ніж через три дні після побачення. Нехай дзвонить сам. А якщо не дзвонить, значить, або ми йому не подобаємося, або він не дуже рішучий. От щоб це з'ясувати, ми і зателефонуємо. Через три дні;
Якщо секс з хлопцем стався, ні в якому разі не обговорювати його і не признаватися, що нам було не дуже добре. Якщо дійсно не було добре;
У розмові з хлопцем уникати непристойностей і пікантних подробиць зі свого життя. Нехай вважає нас романтичною і одухотвореною особливої;
Не просити у хлопця гроші, навіть якщо вони нам дуже потрібні. Просто натякнути, що є деякі матеріальні труднощі. Нехай дає сам. Якщо дасть.
В принципі, ніяких загальних схем завоювання серця хлопця не існує. Кожна людина індивідуальна і має свої переваги. Але все ж ми можемо вивести якісь узагальнення, що поширюються на основну частину представників сильної статі. По-перше, чоловіки сприймають жінок очима, тому потрібно намагатися завжди добре виглядати. Так як зваблювати хлопця дівчині з немитими, розпатланим волоссям, недоглянутими руками і в брудній м'ятою одязі дуже складно. Дівчина повинні бути доглянутою і жіночною, але не вульгарною.

По-друге, чоловіки швидко втрачають інтерес до жінки, якщо знають всі її секрети. Тому намагаємося не розкриватися перед хлопцем до кінця, завжди зберігаючи таємничість, непередбачуваність і загадковість. При цьому бажано, щоб він ніколи не знав, що ми викинемо в наступний момент. Проте вчинки наші не повинні бути шокуючими. Багатьох молодих людей така поведінка дівчини лякає.

Втім, якщо ми хочемо вразити хлопця своєю неординарністю, значить, займемося чимось нетривіальним. Стрибки з парашутом, наприклад, походи в гори, опустимося з аквалангом на дно морське ... Не вистачає духу? Ну, тоді почнемо колекціонувати марки, навчимося вишивати картини хрестиком або в'язати гачком. Та хіба мало навколо цікавих занять? Притулок для кішок можна організувати, врешті-решт! Сучасним чоловікам подобаються захоплені якоюсь справою, всебічно розвинені жінки. З ними не засумуєш.

Як домагатися любові хлопця ще? Підтримувати його захоплення. Дізнаємося про те, яке у хлопця є хобі, і намагаємося зробити його спільним. Він грає в більярд, шахи або покер? Ну, і ми навчимося! Він захоплений комп'ютерними іграми або книгами? І ми пограємо і шанованим. . Але залишимо за собою право жити своїм життям, виявляючи щиру зацікавленість тим, що хвилює хлопця.

Для того, щоб зміцнити відносини з хлопцем, бажано стати харизматичною. Звичайно, це досить непросто, - харизма формується роками, - але попрацювати над собою варто. Наприклад, для будь-якої дівчини реально стати в компанії заводієм. Треба лише тільки розвинути в собі комунікабельність вкупі з оптимізмом, і все буде в ажурі. І тоді, перебуваючи з нами в суспільстві, хлопець стане відчувати гордість від того, що його дівчина користується повагою оточуючих. Якщо він не надзвичайно ревнивий, звичайно.

   Дівчині бажано бути недурною і розвиненою у багатьох відношеннях. Для розумної панянки у наш час вирішення питання, як домогтися любові хлопця, не представляє особливоїскладності. Сьогодні сильна стать не тільки змирилася з тим, що жінка з розвиненим інтелектом, - не фантастика.  Звичайно, інтелект - якість швидше природне, ніж наживне. Але якщо ми будемо старанно його розвивати, набираючись знань, то виглядати дурепою вже не будемо ніколи.

  Для того, щоб хлопець зацікавився дівчиною серйозно, їй треба деякий час залишатися недоступною для нього. Потримаємо спочатку хлопця на відстані, нехай його бажання бути з нами зростає. Це неправда, що завоювати чоловіка можна, лише зайнявшись з ним сексом в перші години знайомства. Як би не старомодно це звучало, але багато представників сильної статі швидко втрачають інтерес до надто доступним жінкам. Чому? Так, перш за все, тому, що не вірять їм. Адже якщо дама в перший же вечір добровільно лягла в ліжко з одним, завтра вона так само ляже в неї і з іншим. Так що нехай наші перші зустрічі будуть наповнені романтикою, ніжними поцілунками, трепетними обіймами. А потім і до сексу справа дійде.

   Якщо ми хочемо сподобатися хлопцю, значить, у жодному разі не даємо йому зрозуміти, що ми надмірно захоплені цією молодою людиною. Щоб приховати цей факт, іноді не відповідаємо на його дзвінки і відмовляємося від зустрічей, пославшись на зайнятість, запізнюємося на побачення, а зі побачень поспішаємо додому. Змушуємо молодої людини ревнувати, посміхаючись знайомим хлопцям. Але робимо це дуже обережно, щоб не злякати свого улюбленого і не вселити в нього недовіру до нас. Безпідставні підозри здатні занапастити відносини на корені. І нам доведеться назавжди забути про те, як домогтися любові хлопця.

   Щоб досягти цієї любові, потрібно пам'ятати: дівчині не можна бути нав'язливою і занадто вимогливою. Представники чоловічої статі зазвичай терпіти не можуть, коли обмежують їх свободу. Зайві вимоги панночки, її примхи і погрози на самому початку відносин викликають в них рефлекторне опір і неприязнь. Серце хлопця така поведінка не підкорить, а ось роздратування в ньому викличе запросто. Чи треба нам це? Немає. Тому будемо скромніше і не станемо пред'являти до молодої людини будь-які претензії.

  І, нарешті, щоб подобатися хлопцеві все більше і більше, постараємося зробити кожне побачення з ним незабутнім. Влаштовуємо молодій людині сюрпризи, даруємо якісь сувенірчики, складаємо для нього вірші, призначаємо зустрічі в несподіваних місцях ... Одним словом, фантазуємо, придумуємо, робимо все, щоб зачарувати хлопця. Хай йому буде з нами завжди надзвичайно цікаво.

Немає коментарів:

Дописати коментар