Як провести побачення в інтернеті.

    Чи знаєте Ви, як найкраще "провести" побачення за допомогою Скайпа чи через відеоконференцію "Однокласників"?Звичайно, це не є повноцінним побаченням (дотиків, поцілунків та "аури" людини) але ж бувають випадки, коли немає можливості іншого спілкування.
 Ось основні поради:

          Посміхайся щиро
  Усмішка - кращий спосіб справити приємне враження і сподобатися співрозмовнику. Вона створює атмосферу доброзичливого і невимушеного спілкування. До того ж, це твоя головна зброя в боротьбі з хвилюванням, причому не лише власним, а й твого співрозмовника. Тому, якщо відчуєш хвилювання або напругу, просто щиро посміхнись.


           Зберігай контакт очима
     Відомо, що пильний погляд і контакт очей викликає бурю емоцій у відносинах між чоловіком і жінкою. Тому очі - це твоя головна зброя, що володіє силою розпалити людські почуття. Обводячи поглядом кімнату або дивлячись «мимо» камери, ти можеш справити враження підозрілої або невпевненої людини. Пам'ятай, що співрозмовник заслуговує твоєї абсолютної уваги. Май на увазі, що коли ти дивишся на обличчя співрозмовника у віконці Skype на екрані, він не бачить твоїх очей. Для цього потрібно дивитися в камеру!

        Зустрічають по одягу ...
   Думаю, ти помічала, що на фотографіях одяг іноді може виглядати дещо інакше, ніж насправді. Теж саме і на екрані. Кольори на екрані виглядають яскравіше і дуже яскраві відтінки можуть дратувати співрозмовника (перевірено в Skype). Тому для відео-побачення сміливо обирай всі відтінки голубого, синього або бузкового, у той час як від червоного або оранжевого краще відмовитися. Ще одне правило - не одягай одяг в дрібний малюнок (клітка, квіти, горошок, смужка і пр.) - обов'язково буде рябіти. З цієї ж причини не підходять блискучі і мерехтливі тканини.
       Твій образ
 Не дивлячись на те, що співрозмовник не зможе побачити тебе поблизу, макіяжем і зачіскою нехтувати не варто. Справа в тому, що з гарною камерою якість картинки в Skype зараз дозволяє розгледіти на екрані найдрібніші подробиці твого обличчя. Обери свій образ, проте не перестарайся: цілком достатньо легкого тонального крему, пудри і блиску для губ. Волосся краще розпустити, це підкреслить твою жіночність та сексуальність. Незалежно від того, чи будуть це романтичні локони або прямі хвилясті пасма, краще укласти їх так, щоб не було необхідності постійно поправляти зачіску.
   Антураж (атмосфера)
   Запам'ятай, важливий не тільки твій зовнішній вигляд, але і те, що знаходиться навколо тебе. Переконайся, що веб-камера розташована таким чином, що твій співрозмовник не побачить нічого зайвого (наприклад, напівголого бойфренда твоєї подруги, що виходить з ванної, або ж саму подругу в пошуках ...) Освітлення також не повинно бути надто яскравим чи нав'язливим, щоб ніщо не відволікало вас один від одного. Якщо є настрій, спробуй додати трохи романтики: постав неподалік вазу з квітами або фруктами, запали пару свічок, можна включити неголосну музику і пр. Варіанти обмежуються тільки твоєї фантазією.

   Та наостанок - гарним завершеням Вашого побачення буде "повітряний поцілунок" партнерові. Тільки ж не забувайте при цьому дивитися не на екран, а саме на відеокамеру, щоб не зник "контакт очима".

Немає коментарів:

Дописати коментар