Що подобається хлопцям у дівчатах?

    Ох, як же багато зусиль ми докладаємо до того, щоб привернути увагу сильної статі! Скільки витрачаємо часу і грошей на те, щоб завжди чудово виглядати, не знаючи, як завести чоловіка! Ми сідаємо на жорсткі дієти, робимо пластичні операції, набуваємо за шалені ціни модні ганчірки, намагаємося, хоч трохи, наблизити свої розміри до голлівудських стандартів і ретельно стежимо за макіяжем ... Нам здається, що ми точно знаємо, які дівчата подобаються чоловікам, і ми намагаємося максимально відповідати ідеалу. А потім, домігшись цього, починаємо перейматися, питаючи себе, ефектну, доглянуту, сексуальну, утворену: «Чому я не подобаюся чоловікам?»


   І дійсно, чому? Та все досить просто. Дівчата впевнені, що поношені кросівки і обличчя без косметики нічого, крім зневаги, у хлопців викликати не можуть. Жінки постарше переконані, що чоловіки просто фонареют від високих худеньких панночок, і бажано, щоб панянки ці були похоленей та молодші. Але звідки, звідки, дорогі мої подруги, ми все це взяли? З чого ми вирішили, що подобається чоловікам в жінках тільки відповідність загальноприйнятим стандартам краси? Насправді, все не зовсім так. Або навіть зовсім не так. У кожного представника сильної статі своє уявлення про ідеальну жінку. І, якщо спробувати якось класифікувати всі ці уявлення, можна прийти до приголомшливого висновку, - більшості чоловіків подобається в жінках зовсім не те, про що розповідають екрани телевізорів і глянцеві журнали. І сексуальність жіночу вони розуміють трохи інакше. Як? Про це ми зараз і поговоримо - що подобається чоловікам в дівках.

   Сьогодні багато молоді особи на запитання: «Що приваблює хлопців у дівчат?», Не замислюючись, скажуть, - доглянуті руки, модна зачіска, дорогий одяг, фігура, схожіть   фігури на моделей ... Ну, одним словом, те, що і прописано чорним по білому у кожному гламурному журналі. Однак хлопці, -  це народ своєрідний, самостійний, що віддає перевагу мати про все свою думку. Крім власної думки, у кожного з них є ще особисті смакові переваги і своє поняття про жіночу сексуальність. І це поняття нерідко разюче відрізняється від того, що вважають в собі сексуальним дівчини. Так які дівчата подобаються чоловікам насправді? Давайте по порядку.

   Що подобається чоловікам в жінках з точки зору фізичних даних:

  1. Макіяж. Ми всі впевнені в тому, що подобається чоловікам в дівчатах першокласний макіяж, і витрачаємо через це чималі гроші на косметику і масу часу на вимальовування свого обличчя. Виявляється, в цьому немає ніякої необхідності! Багатьох хлопців приваблює не грим на обличчі дівчини, а його (особи, тобто) природна краса. До того ж, вони, як з'ясувалося, страшенно не люблять цілувати нафарбовані жіночі губи, бо потім доводиться відтирати від помади. Тому можна сказати, що макіяж який подобається чоловікам особливо, - це те, що подарувала жінці сама природа. А багато хлопці вважають дуже сексуальним розпливлися, не зовсім свіже, макіяж. Він збуджує добру частину представників сильної статі, тому що наводить на думку про те, що дівчина щойно до знемоги з кимось займалася сексом. Ці мимовільні асоціації розмазаний косметики з інтимною близькістю так заводять чоловіків, що вони навіть можуть  від цьго "втратити голову".
  2. Волосся. Ми дуже багато уваги приділяємо своїм волоссю, миємо їх дорогими шампунями, робимо самі модні стрижки, фарбуємо, намагаючись, щоб не було видно відросло коріння. Розкішні доглянуте волосся, звичайно ж, дуже подобаються хлопцям. Однак і недбала зачіска укупі з незабарвленими відрослими корінням їх, як з'ясовується, теж залучають. Хлопцям, так само, як і дівчатам, імпонує в жіночій зовнішності певний наліт брутальності, таке собі нагадування про розкутих «поганих дівчаток». Можна сказати, що приваблює хлопців у дівчат з недостатньо доглянутими волоссям натяк на присутність в них природного, майже тваринної сексуальності.
  3. Фігура. Які жіночі фігури подобаються чоловікам? Кожна з нас мріє про витонченість моделей і пружний підтягнутий живіт. Для цього ми ходимо в спортзали, мучимо себе дієтами, проводимо весь вільний час у фітнес-клубах, часом вимотуючи себе великими фізичними навантаженнями, і не розлучаємося з сантиметром і вагами. І даремно! Так як заводить чоловіків зовсім не підтягнутий прес, а м'який жіночий животик. Він виглядає природно, дуже затишно, і не змушує хлопців відчувати комплекси з - за своєї, часом не дуже досконалої, зовнішності. І не варто думати, що опуклий животик не дозволить надіти обтягуючі джинси. Багато чоловіків вважають дуже сексуальними виступаючі над джинсами складочки жіночого тіла, тому що підсвідомо асоціюють їх з хорошою здатністю дітонародження.
4. Зморшки. Ох вже ці зморшки, що з'являються на лобі, біля рота і в куточках очей, коли нам немає ще й тридцяти! Як вони засмучують жінок, скільки доставляють занепокоєння ... А от чоловіків, виявляється, наші зморшки не дуже-то й хвилюють. Навіть навпаки, нерідко порушують, бо нагадують про життєвий досвід, який, з точки зору сильної половини людства, свідчить про добре розвиненою сексуальності.
5. Розтяжки. Розтяжки - причина неабияких переживань багатьох дівчат. Однак їхні чоловіки, як не дивно, ці розтяжки часто люблять. Тому що, по - перше, ці рожеві й білі рубчики нагадують про дитину, яку їм народила жінка. По-друге, це дуже інтимні місця жіночого тіла, які відомі тільки дуже близьким чоловікам. Що може заводити чоловіка більше, ніж свідомість повної приналежності йому жінки?
6. Груди. Багато дівчат засмучуються через те, що у них маленький, майже непомітний бюст, і прагнуть всіма силами зробити його якомога більше. Високі та  пишні груди, якщо вони "дані" жінці природою, виглядають чудово і спокусливо. Але й маленькі пружні грудочка нітрохи не менш спокусливі, - вони викликають в чоловіках відчуття непорочності внутрішньої суті дівчини і прагненнуть стати повним "власником цієї суті".  Ну заодно й тіла.)


      Яка поведінка може подобатися хлопцям?

 1. Ставлення до алкогольних напоїв та їжі. Довгий час нам втовкмачували, що найбільш привабливими для чоловіків є практично непитущі, які віддають перевагу обмежувати себе в їжі, жінки. Виявляється, все не зовсім так. Ні, звичайно ж,  алкоголічки нормальним чоловікам зовсім не цікаві. А ось пані, здатні, час від часу, в компанії подруг дозволити собі розслабитися, часто приваблюють молодих людей більше, ніж зовсім непитущі. Тому що під дією спиртного дівчина перестає ретельно контролювати свою поведінку. Вона стає більш розкутою і в словах і в діях, і запросто може розповісти чоловікові про свої почуття і дозволити собі в ліжку те, на що не наважувалася раніше. Що стосується ставлення дівчини до їжі, то її здоровий апетит подобається молодим людям більше, ніж одержимість дієтами. По-перше, тому, що він свідчить про впевненість панянки в собі, а по-друге, тому, що дає підстави думати, що і в сексі вона теж не буде особливо дотримуватися якихось кордонів.
 2. Демонстрація інтелекту. Ми чомусь вирішили, що дуже розумні жінки вельми цікаві представникам сильної статі, і з усіх сил часом намагаємося демонструвати свою інтелектуальну перевагу над оточуючими. І даремно. Тому що немає нічого більш "лякаючого" для  хлопця, ніж надмірно розвинений жіночий інтелект. Чоловік не бачить у такій дівчині об'єкт жадання. Він сприймає її, швидше, як друга, колегу, суперницю, нарешті, але не як спокусливу загадку, яку хочеться розгадати, уклавши в ліжко. Цілком можна сказати, що подобається чоловікові в жінці легка безглуздість. Вона робить дівчину більш близькою і беззахисною і дозволяє хлопцеві розслабитися і відчути себе розумним і сильним.
 3. Дотримання правил пристойності. Ми вміємо правильно користуватися ножем і виделкою на банкетах, вчасно і до місця сміємося, стежимо за кожним своїм жестом і словом, не допускаємо образ у спорах, та й самих спорів уникаємо теж? Прекрасно. Ми намагаємося завжди виглядати на всі сто і навіть, вигулюючи собаку, одягаємо туфлі на підборах? Відмінно. Тільки не треба при цьому дивуватися, що чоловіки поводяться з нами благородно, а хочуть, чомусь, інших. Тих, хто може від душі реготати в пристойному суспільстві, тих, хто запросто свариться з кривдниками, тих, хто дозволяє собі шлятися босоніж по галявині в центрі міста, скинувши набридлі за день туфлі на шпильках ... Секрет особливої привабливості таких «невихованих» панночок простий, - вони безпосередні і органічні. І анітрохи своїй безпосередності не соромляться, впевнені в тому, що вона дорожча всіх правил пристойності.     Така позиція - відмінний стимул для виникнення чоловічих сексуальних фантазій, які особливо розігруються від виду босих жіночих ніг. Адже ніщо так не натякає на дівочу наготу, як босі ноги!
Ось так-то, дорогі мої дівчата! Тепер ми розуміємо, чому, дивлячись у дзеркало на себе, таку витончену, красиву, освічену, виховану, ми часом здивовані запитуємо: «Чому я не залучаю чоловіків? Що їм ще треба, цим прівереда? »Природно вони жадають, природності! Набридли, мабуть, вже нашим хлопцям пещені гламурні лялечки, здатні думати лише про дорогих шмотках і фешенебельних салонах. Втомилися сучасні чоловіки від естеток - інтелектуалок, що виражаються виключно цитатами, взятими зі знаменитих фоліантів. Втомили їх панночки, нав'язливо демонструють своє тіло, і дами, які навіть по будинку ходять в туфлях на високих підборах.

   Ні, звичайно ж, все це не говорить про те, що нам потрібно забути про витончені туфельках і красивих сукнях, вмілому і свіжому макіяжі, обмеження в їжі і в заняттях спортом, і вести себе в суспільстві, як мавпа, яка тільки-но "злізла з пальми". У всьому потрібно знати міру. І намагатися, щоб відтінок "загадковості" завжди був присутній і в нашій зовнішності, і в поведінці. Інакше ми перетворимося на таких собі доглянутих і освічених лялечок, з якими чоловікам складно, нудно, нецікаво. Чи варто докладати стільки зусиль у прагненні до нав'язаному суспільством жіночого ідеалу, якщо ми прийдемо до настільки жалюгідного результату! Ну, звичайно, ні! Так давайте ж, хоча б час від часу, дозволяти собі бути безпосередніми. Адже саме наша природна невимушеність є тим, що найбільше приваблює  парубків.

Немає коментарів:

Дописати коментар