Як перший раз поцілувати хлопця, який Вам подобається?

  Якщо пані схожа на більшість дівчат, які постійно хвилюються про те, як би справити гарне враження на хлопця, то ці поради про прший поцілунок саме для Вас!
  Більшість з нас не народилося з величезним хистом до поцілунків, тому декілька порад щодо першого поцілунку з коханим хлопцем додасть впевненості в Ваших діях.
  Отже, дозвольте почати з того, що якщо обранець "нормальний хлопець", то він також соромиться першим запропонувати поцілунок, боячись отримати відкоша. При всій зовнішній "суворості" молоді хлопці досить сильно переживають свої "обломи".
  Так що перша порада, дівчата, подобається занадто соромязливий хлопець: - беріть ініціативу в свої ніжні руки!
 Які кроки можуть прискорити такий жаданний перший "цмок"?
1.Спочатку деякий фізичний контакт між Вами (обнімання та держання за руки під час перегляду фільму, тощо ).
По реакції хлопця вже можна зрозуміти, його відношення до Вас. Привчіть його не "лякатися" присутності такої чарівної дівчини, як Ви, поруч з собою.
2.Запропонуйте з ним (хлопцем, звичайно) жартома поборюкатися на руках. Під час цього процесу ситуація може скластися так, що ваші обличчя опиняться рядом, і хлопець сам відважиться на поцілувати Вас перший.
3. Використовуйте мову. Розмовляйте, не мовчить, кажіть ніжні слова, натякайте , що Вам хотілося б більш близького знайомства з таким гарним парубком.
- "Який ти милий, мені з тобою дуже добре, ти гарний, мужній " - так далі і тому подібне. Слова це Ваша зброя, щоб досягти бажанного!

 Більшість кавалерів не зможуть "встояти" почувши такі слова в свою адресу.
4. Спробуйте частіше затримувати погляд на його губах та очах, бажано щоб він це помічав. Це, в свою чергу, дасть йому думку фокусувати свій погляд на Ваших вустах, що збільшує шанс отримати від нього перший поцілунок.
5. Дочекайтеся моменту, коли будете впевнені що хлопець теж бажає першого поцілунку з Вами. Чудовий перший поцілунок може привести до подальшого більш інтенсивного звязку у відносинах.
6.В більшості випадків хлопці люблять, коли дівчата беруть на себе активну роль в сфері поцілунків. Якщо кавалер "ну зовсім соромязливий", але помітно, що теж не проти "цьом-цьома", краще сказати "низким и томнім" голосом: - Мені так хороше з тобою. Притулитися до нього, легенько поцілувати в щоку і не спішити відводити своє обличчя. Хлопець повинен зрозуміти, що Ви не проти більш близьких відношень.
 Кохаємося! В наступних статтях ми ознайомимося з тим, як навпаки, тактично відмовитись від поцілунку!
Погодтесь, дуже частий випадок! Кавалерів багато, а Ви такі гарнесенькі одні.

Немає коментарів:

Дописати коментар