Величезне різноманіття поцілунків.

jak-ciluvatjsja.jpg
   Існує величезне різноманіття поцілунків, починаючи з дуже легкого "плямкання" і закінчуючи довгим і пристрасним поцілунком, від якого перехоплює подих. Це багатюща палітра всіляких дотиків губ і язика. Легкі, м'які і делікатні поцілунки чудово передають ніжність. Вони наповнюють найбільш щасливі дні нашого життя. Жадібні, ненаситні і затяжні - як не можна краще виражають неприборкану спалах бажання, що виникає після довгої розлуки або під впливом весни. Обпалюють, бурхливі і пристрасні - відзначають початок любовних відносин, коли загострені всі почуття і світ виблискує чудовим різноманіттям барв і відтінків.    Чуттєві і хтиві - прикрашають гри досвідчених коханців, які вирішили дістатися до самих вершин любовного мистецтва.

    Лише той, чиє почуття по-справжньому глибоко і серйозно, лише той, хто шукає справжньої близькості, здатний дерзнути зануритися в невідомі глибини людського погляду. Схвильований і закоханий або ласкавий і заспокійливий, така людина благоговійно торкається губами до лоба, скронь і щоках, спокусливим і ніжним, як бархатиста шкірка стиглого персика. Поступово запалюючись, він покриває улюблене обличчя швидкими, пристрасними поцілунками, а потім, захопившись остаточно і віддаючись миттєвому натхненню, цілує то кінчик носа, то вилиці, то підборіддя. О, обличчя! Прекрасне обличчя людське!
   Нехай же на тебе частіше дивляться люблячі очі, хай не владний над тобою буде час! Нехай навіть через роки на тебе звернеться сповнений довіри і ніжності погляд близької людини!   Злегка торкнувшись поцілунком улюблених губ, попрямуємо тепер до вуха ...


       Те, що тихо шепочуть губи,
       Ніжно до вуха припадаючи,
       Відгукується в серце,
       Прямо в душу проникаючи.

   Вухо - дуже сильна ерогенна зона. Пестячи його, ми підливаємо масло у вогонь бажання. Однак не варто цілувати вуха: це не всім приємно і до того ж може пошкодити барабанні перетинки. Найкраще пестити їх язиком. Скільки тут таємних містечок і загадкових лабіринтів! І всі їх неодмінно треба обійти і досліджувати.
   Кінчик язика неквапливо рухається по краєчку вушної раковини, потім спускається в жолобок і зісковзує в слуховий прохід. Але він лише пару разів ніжно торкається його стінок, а потім продовжує свою подорож. Так він розгулює деякий час, поки нарешті не досягне мочки вуха.     Що може бути апетитніше, ніж цей чудовий шматочок плоті! Мова облизує його з усіх сторін, забирається в ніжну ямочку між вухом і шиєю, своїми дотиками змушуючи все тіло солодко тремтіти. Але тепер апетит розігрується вже не на жарт. Губи жадібно захоплюють вухо і приймаються смоктати його. Зуби теж вступають в дію, легенько покусуючи жадану плоть і ледь стримуючись, щоб не впитися в неї по-справжньому. Але і цього вже виявляється мало.    Тоді кінчик язика встромляє, немов шпага справдешнього дуелянта, прямо в отвір слухового проходу і починає шмагати по його стінках без відпочинку й пощади. У цей момент збудження обох партнерів досягає апогею. Рот залишає вухо в спокої і прямує до губ, з яких виривається стогін. І починається ніжний і завзятий поєдинок двох язиків.
   Після таких слів просто не може виникнути питання: -"Як же навчитися цілуватися?"

Немає коментарів:

Дописати коментар