Як же правильно цілувати партнера?

Як же правильно цілувати партнера?
Можна лише злегка торкатися один одного губами, ніжно і витончено. Або притискатися міцніше. Або ж пристрасно упиватися в губи коханої людини. Рот при цьому може бути закритий. Або трохи відкритий. Або відкритий широко. Губи бувають м'якими і безвольними або, навпаки, напруженими і владними. Ними можна захоплювати верхню чи нижню губу партнера і смоктати її.
Язик теж може активно брати участь в поцілунку. Його кінчик може злегка лоскотати губи партнера або ніжно простежувати їх малюнок, затримуючись в куточках рота, дивовижно чутливих до пестощів. Осмілівши, він облизує улюблені губи, а потім проникає в рот і пестить його внутрішню поверхню, зуби і ясна. Іноді йому вдається піти далі, досліджуючи найпотаємніші куточки рота. Він ніжно торкається до неба, опускається на дно, погладжує внутрішню сторону зубів і ясен, ласкаво торкається до мови.

І ось обидва язики починають виконувати повільний і хвилюючий танець, це невимовне па-де-де, змагаючись у спритності та ніжності. І тоді можна захопити губами язик коханого та трохи посмоктати його ...
Зуби, коли ви цілуєтеся, можуть залишатися зімкнутими або розсуватися. Ними можна доторкатися до губ партнера, злегка постукувати по його зубам, ніжно покусувати його губи і язик. Чим довше триває поцілунок, тим більше розширюються судини рота, тим сильніше порушуються його нервові закінчення, тим гостріше насолоду. І все ж поцілунок без ніжності - це всього лише сумне й безглузде зіткнення губ.
Книги, що містять східний еротичний досвід, воістину невичерпні та пристрастні в описах поцілунків:
- СПУРІТА, АБО ЩІЛЬНИЙ ПОЦІЛУНОК: нижня губа партнера затискається між губами.
- ЗАТИСНУТИЙ ПОЦІЛУНОК: те ж саме проробляється з верхньою губою.
- ТІРІТАК: верхня губа партнера дуже м'яко прихоплюється зубами.
- ВІТАРОШТА: те ж саме, але з нижньою губою.
- БОРОТЬБА МОВ: партнери змагаються у спритності - кожен намагається першим доторкнутися язиком до неба іншого.
- ПРЯМИЙ ПОЦІЛУНОК: губи партнерів розташовуються паралельно.
- ПОЦІЛУНОК з розвороту: губи розташовані перпендикулярно один одному.
- ПІНДІТА: дівчина захоплює пальцями губи свого коханого і злегка покусує їх.
Який хлопець не мріє в глибині душі увірватися в рот коханої дівчини, щоб викрасти звідтіля її слова і думки, а потім дістатися до самого серця, щоб поглинути його? Цілуючи її, він буквально запалюється. І це не дивно. Адже губи його подруги червоні, як вогонь. Напевно, кожен ранок вона ловить сонце, що сходить і, міцно тримаючи обома руками, підносить до губ. І випиває його, жадібно вбираючи цілющу енергію. Але частина цього чудового вогню залишається на її губах та нігтях. Ось звідки цей багрянець, що покриває їх! Ось що надає палку пристрасть її пестощів і вогненний смак її поцілунків!


Немає коментарів:

Дописати коментар