Як правильно цілуватись з дівчиною перший раз.

 Отже, нарешті, Ви наважилися запросити дівчину, яка подобається, на побачення.
Ура, вона погодилась! А що то за побачення без поцілунку?
   Перший поцілунок з дівчиною - це те, що може визначити  ваші подальші відносини. Якщо дівчина "погодилася" або не заперечувала, та їй сподобалося "цьоматися" з Вами, то, скоріше всього в майбутньому дівчина дозволить "щось більше". :)

jak-pravylno-ciluvatysja_1  Нижче наведені 9 порад, як правильно поцілувати дівчину перший раз, щоб вона з нетерпінням чекала наступної зустрічі.

 1.Якщо Ви бажаєте,  щоб перший поцілунок найбільше залишився в памяті дівчини, то спробуйте обминати людні місця. Переповнена дискотека, нічний клуб, гамір юрби відволікає увагу та "затирає" враження від поцілунку. Краще вибрати якесь спокійне, малолюдне місце, де ви можете без перешкод поспілкуватися разом.


 2.Ради Бога, не загубіть свій шанс поцілуватися тільки тому, що полюбляєте, як "щирий українець", зїсти за обідом шматок сала з часником або цибулею чи випити пива. Щоб там не розповідала реклама про жувальну гумку "Екліпс",  краще цього не робити. Якщо перший поцілунок "буде з  амбре" від пива, часнику чи нечищених зубів, це буде кінець усіх відносин.

 3.Вірно виберіть момент для поцілунку.
Ви повинні відчувати ту мить, коли найкраще всього перший раз поцілуватися з дівчиною.
Приблизно це тоді, коли розмова як би "зупиняється", ви уважно дивитесь один на одного, знаходитесь на близькій відстані одне до одного ... .
Якщо простіше, очі дівчини "красномовно" кажуть про те, коли "це" можна зробити.

 4.Не запитуйте.
Ніколи не питайте дівчину,чи можна її поцілувати.Ви є чоловік, і маєте право приймати рішення в цьому питанні! Інакше дівчина буде вважати Вас невпевненим у собі.
Але потрібно бути впевненим, що дівчина "не проти". Якщо вона дозволяє тримати свою руку, гратися з її волоссям, не відхиляється в момент випадкового зближення облич - їй цікаво з тобою і їй хочеться більшого. Не лови гав!

 5.Заспокойся. Краще рухатися в нешвидкому темпі. Правильний перший поцілунок не повинен бути швидким або "сексуальним". Ви його не "крадете", ви ним насолоджуєтесь. Погляд очей теж повинен бути відповідним: - памятаєте слова романсу Є.П. Гребінки - "очи черные,очи страстные, очи черные и прекрасные"?

 6.Якщо бажаєте пришвидшити мить поцілунку, йдіть на "більш близький контакт" - доторкніться до волосся дівчини, візміть її"ненароком" за талію і тому подібне. Поцілуйте в щічку та потрошку продовжуйте, якщо дівчина не опирається, свій шлях до її губ.

 7.Уявіть собі, що дівчина спить. Якби Ви цілували сплячого? Нешвидко та ніжно,  щоб не налякати. А палкі та пристрасні поцілунки - це в майбутьньому, до речі, не такому і далекому.
 8.Як правильно цілуватися перший раз - з язиком чи без?
Краще тримати його при собі - не потрібно його засовувати дівчині в рота. Якщо "язик чухається" - спробуйте ним тільки ніжно торкатися щік та губ дівчини, для першого поцілунку цього досить.

 9.Не залишайте своєї слини на дівчині! Що завгодно, тільки не це!

  Звичайно, бажано критично віднестися до цих порад, як правильно цілуватися з дівчиною перший раз. Кохання - не сторінка з сайту,не інструкція.
  "Ввімкніть свій мозок та дійте по обставинах" - закохане серце найкращий порадник у цій ситуації.
 Солодких поцілунків!

Немає коментарів:

Дописати коментар