Що на побаченнях хлопці ненавидять?

       Отже, ви познайомилися з хлопцем, домовилися про перше побачення (навіть мрієте на ньому перший раз поцілуватися). Про що розмовляти?
 Далі ми розкажемо про речі, які хлопці найбільш ненавидять при зустрічах з дівчіною.
 Отже:
   1. Ниття.
 Ніхто не любить людей, які постійно скиглять про свої невдачі, жаліються на якісь проблеми.
Памятайте, у Вас побачення, а не візіт до психотерапевта, і хлопець не "святий отець", щоб вислуховувати сповіді.
   2. Скарги на свою фігуру.
 Не потрібно постійно звертати увагу на недоліки своєї фігури, лаючи "проклятий" целюліт, калорійну їжу, неможливість займатися спортом.
   Таке часто буває, коли дівчина комплексує відносно своєї фізичної привабливості, та таким способом хоче зрозуміти відношення кавалера до цього всього.
Повірте, хлопець чудово все бачить, і якщо ви домовилися про зустріч, то його все влаштовує в зовнішності своєї обраниці ( це про Вас).
   3. Ревнощі.
Не потрібно уважно слідкувати, як дивиться Ваш хлопець на дівчат, які зустрічаються на прогулянці (навіть з Вами). Ніщо так не принижує чоловіка, як обмеження його вибору в своїх діях! Він не є Вашою власністю. Краще спробуйте стати найкращою дівчиною, яка тільки траплялась на його шляху.
  4.Занадто навязливе спілкування.
Ще одна проблема багатьох дівчат, які тільки починають спілкування з парубками. Ці дівчата вважають, що потрібно знати "кожен крок" партнера, бути в контакті цілодобово, постійно про щось розпитувати  - це нормально.
  Так от у відносинах з кавалером - це ненормально!
  Потрібно давати проміжки часу, щоб від Вас "відпочили". Не будьте навязливі, яким би сильним не було кохання, інакше обранець буде вважати себе "супермачо", "великим повелителем дівчат" та спробує перевірити це на інших.
А воно Вам потрібно?

Немає коментарів:

Дописати коментар