Як зрозуміти чи подобаєтеся ви хлопцю .

   Перед тим, як правильно цілуватись, дівчат звичайно хвилює ще одне дуже-дуже важливе питання - а чи взагалі подобається вона хлопцю?
  Скажу відразу: немає стовідсоткового способу знати напевно, чи парубок кохає Вас, навіть якщо спитати його про це. Він може дати ухильну відповідь, або навіть сказати неправду, бо просто соромиться ( ми ведемо розмову про "нормальних" та вихованих хлопців, а не про тих, у кого дуже "пече у штанах").
  Але є декілька порад, за допомогою яких (та Вашого розуму та спостережливості) є можливість зрозуміти, чи дійсно подобаєтеся Ви хлопцю.

 1.Вивчить мову його тіла. Якщо він кохає, можна побачити, шо він дуже рідко повертається до Вас спиною, часто нахиляється до Вас, а також навіть компанії друзів постійно не зводить з Вас погляду.
 2.Очі. Якщо хлопець дуже соромязливий, при зоровому контакті "очі в очі" він швидко відводить погляд, але потім знову дивиться на Вас. Якщо він розповідає щось смішне в компанії друзів,якщо всі навкруги засміються, обранець обовязково подивиться на Вас, чи Ви смієтеся теж з усіма.Йому це дуже важливо - на майбутнє знати, як Ви реагуєте на його різноманітні вчинки.

Очі закоханного парубка "збільшуються", якщо він дивиться на Вас. Це досить складно пояснити словами, але жіноча інтуіція дуже легко це "розуміє" на практиці. Необхідно тільки звернути на це увагу.
 3.Звертайте увагу на його слова. Більшість закоханних хлопців дуже нервують, коли Ви начебто "ненароком" будете щось розповідати хороше про іншого хлопця. Звичайно після таких розмов хлопець пробує перевести розмову на себе або про щось інше.
Зауваження:"Не перегинайте палку" таким досить провокативним способом, Ви ж не бажаєте "вимотати нерви" своєму коханному, чи не так?
 4.Слідкуйте, чи старається хлопець увійти  більш тісний контакт з вашим тілом: торкнутися рукою, взяти за плечі, притулитися боком, обійняти Вас тощо.
Але!
 Ваші спостереження матимуть сенс ще при одній умові: якщо його поведінка з іншими дівчатами так ж, то можливо, Ваш хлопець просто "плейбой".
Як про це взнати? Є один не зовсім порядний спосіб, але ж так цікаво знати правду?
 5.Отже, на якійсь вечоринці попросіть подругу, після того, як Ви "несподівано будете змушені підти по справах" трошки пофліртувати з Вашим парубком. Якщо його поведінка з подругою буде не відрізнятися від поведінки з Вами,то все зрозуміло.((
 Застереження:
 - подруга має бути  100% абсолютно нейтральною до "піддослідного", бо інашке Ви отримаєте конкурентку;
- подружка повинна бути дуже обєктивною в розповіді, та не перестаратися з фліртуванням, бо це буде просто "свинство" з Вашого боку.
 Висновок до всього цього такий: спосіб дуже ризиковий, і має сенс, коли у Вас з коханим склались більш серйозні відносини, чим перший поцілунок.
 6.Спробуйте розповісти хлопцю про свої улюблені уподобання: музику, спорт, малювання. Прослідкуйте, чи змінеться його ставлення до тих речей, які подобаються Вам.
Зауваження: Будь ласка, не "грузіть" занадто увагою до "пустопорожніх" серіалів, бо в кращому разі хлопець буде вважати Вас просто "дурненькою". Візміть щось "посолідніше" - класична мужика, джаз, рок, історія та інше, що більш близьке до душі.
 7. Перевіртьте, чи нервує хлопець, коли знаходиться поряд з Вами.Нервовий сміх,глибоке дихання, деяка метушливість, спітнілі долоні, деякі "нелогічні" відповіді - це дуже чудові прикмети того, що він дійсно кохає, та докладає всих зусиль, щоб справити на Вас враження!
Не жартуйте над такими проявами щирого кохання, навіть якщо це трохи дратує.
 8.Зверніть увагу на своюх друзів. Якщо вони "в курсі" його симпатій до Вас, то обовязково будуть "підколювати" його жартами в Вашій присутності.
 9.Не ігноруйте запрошення до прогулянки, "в кіно", "на каву". Тільки при більш тісному контакті можна зрозуміти його почуття.
 10. Загравання до Вас може виявлятись різними способами. Це може буди і в вигляді різних безреривних жартів  в Вашу адресу. Таким чином хлопець хоче звернути до себе увагу.
Кращий вихід з цього становища: Зробити серйозний вираз обличчя та прямо спитати: "Скажи, я тобі подобаюсь, що ти постійно чипляєшся до мене." Якщо це дійсно так, то парубок з таким же абсолютно серйозним виглядом відповість - "Так".
 11. Якщо такі ж дурні жарти хлопець робить і з іншими дівчатами, то, мабуть варто такому сказати: - "Гуд бай"?
 12. Він є постійним відвідувачем вашої сторінки в соціальних мережах ("В Контакте", "Одноклассники", "МаилРУ") та виявляє непідробний інтерес до Ваших фото та повідомлень - це теж гарна прикмета відносно майбутньго Вашого кохання!
 13. При знаходженні з хлопцем в компанії спробуйте часто "швидко" поглядати на годинник, та зверніть увагу на його реакцію.
 14. Якщо Ви вчитеся в одному класі, попрохайте хлопця допомоги у у предметі, який він добре знає. По реакції все буде зрозуміло про його почуття до Вас.

Немає коментарів:

Дописати коментар