Гадання та взаємини з партнером.

         Як різні способи гадань впливають на взаємини?


 Споконвіку люди прагнули навчитися впливати на своє життя з допомогою магії. Дуже багато існувало способів впливу або псевдовоздействія на природу, погоду, опади, атмосферний тиск і головне, на взаємини людей.  Наші предки, древні слов'яни, залишили нам дуже багато заклинань, змов, язичницьких способів впливу на різні явища природи і людської психіки. І, як не дивно, в наш освічений вік всілякі способи за допомогою стародавньої магії впливати на відносини, природні, погодні явища продовжують існувати.

  Улюблена розвага багатьох дівчат, дівчаток, жінок у період незабаром після нового року - це ворожіння.
Це пошук свого судженого, пошук образу свого судженого, коли він прийде, як він буде виглядати, як будуть будуватися наші з ним стосунки. Також язичницький метод, язичницька чаклунська методика, що існує у всіх абсолютно країнах у своєму виді. Дуже частими способами ворожіння є різні маніпуляції з дзеркалом. З дзеркалом, свічками, як правило, все це відбувається вночі. Діти також дуже часто і часом несвідомо використовують цей спосіб. Наприклад, один з варіантів - це пускання кораблика по струмочку. Дівчата зазвичай це роблять. І той хлопчик, який зловить цей кораблик, напевно стане судженим на все життя. Дуже часто дівчата у водохресну ніч, «в водохресний вечір», як писав Гоголь, кидають чобіт на вулицю. І та людина, який першим підбере його, виявиться її "судженим" ..
     На чому ж грунтуються дії, механізми ворожіння? Ну, звичайно ж, тут ми впливаємо лише на себе, тільки на свою психіку. Якщо у водохресну ніч у дзеркалі нам привидівся образ людини, образ чоловіка, швидше за все, якщо ми вийдемо на вулицю, через місяць, через, можливо, більш тривалий час, зустрічаємо людину, що нагадує цей образ, серце в нас тут же кевкає, ми розуміємо: ось воно звершилося, я зустріла свою долю. Дуже близький до методик чаклунським, до методик ворожіння, спосіб складання гороскопів, в принципі, так само заснований на написанні якихось спільних рекомендацій, який кожен при бажанні може застосувати до себе.
Ворожіння на кавовій гущі, наприклад, означає, що в чашечці на дні ви бачите фігури, абсолютно відповідно до вашого поданням про життя, абсолютно відповідно до вашою уявою. Хтось може побачити обличчя чоловіка, а хтось може побачити фігуру тварини. Таким чином наші несвідомі страхи, надії, комплекси, устремління проектуються на той матеріал, який ми перед собою бачимо. І на виході ми отримуємо індивідуальну картину нібито нашої долі. Насправді, відображення, швидше, нашого минулого, а не майбутнього. Відображення тих цілей, цінностей, які у нас існують, тих страхів і надій, які були у нас в минулому.
Збуваються чи ворожіння, чи це фокуси нашої пам'яті?

 Чи збуваються  ворожіння?
Звичайно, відповідь на це питання суто індивідуальний. Якщо ви хоч один раз в житті пробували ворожити на картах, на кавовій гущі чи, на дзеркалах, на свічках, напевно ви помічали, що хоча б 1-2 з отриманих вами пророкувань відповідають тому, що згодом сталося у вашому житті. Справа в тому, що майбутнє наше багатоваріантно. Воно може піти як по одному, так і за іншим сценарієм. І те, що ми собі наворожили, цілком може збутися. І наша пам'ять, яка досить розпливчаста, яка не зберігає чіткі обриси наших спогадів, зберігає лише враження про них. Цілком можливо, що наша пам'ять підкинула нам варіант спогади, а насправді ми бачили не це обличчя чоловіка. А може бути, насправді особа абсолютно іншого чоловіка привиділося нам в дзеркалі, коли ми гадали. І зовсім інше ім'я прозвучало, коли ми, сховавшись за воротами у водохресну ніч, запитували першого перехожого про те, як його звуть, сподіваючись таким чином обчислити ім'я свого майбутнього коханого. Це фокуси нашої пам'яті, витівки нашого несвідомого.
 
    Принцип дії талісманів, амулетів, оберегів
І нарешті, цікавий ритуал, дуже цікава проста чаклунська методика - це виготовлення талісмана, амулета, оберега. Тобто знаходження або створення когось предмета, який ми можемо носити з собою або брати з собою в ті моменти, коли нам особливо потрібна моральна, емоційна підтримка. І цей предмет повинен нам приносити везіння, приносити удачу, щоб все йшло добре. Але подумайте самі, напевно у вашій сумочці знайдеться предмет, який загалом-то вам не потрібен. Але чомусь він знаходиться там протягом довгого часу. І чомусь вам зовсім не хочеться позбутися цього зайвого вантажу і звільнити свою сумку. Або ж подивіться на свій робочий стіл. Там теж, напевно, є предмет, якому зовсім не обов'язково там знаходитися. Насправді в кожного з нас є свій амулет, свій оберіг. Штучка, яка для нас по-справжньому пам'ятна, яка асоціюється у нас з якимось значущою подією, якимось важливим для нас на певному етапі людиною.
 На чому ж заснований механізм дії амулетів, оберегів? Згадаймо, що в НЛП (науці нейролінгвістичного програмування) існує поняття «якорів», тобто стійких символів, що викликають до життя певний стан емоційне. І всякий раз, впливаючи певним стимулом, викликає один і те ж стан. У даному випадку мова йде про так званих якорях-предметах, якорях, які можуть приймати форму будь абсолютно речі. Приміром, дуже у багатьох дівчат в сумочці можна знайти якийсь флакончик парфумів, яким зазвичай протягом дня не користується, але тим не менш він чомусь носиться з собою. У дуже багатьох дівчат є якусь прикрасу, яке є особливо пам'ятним. І його надягають тільки в ті дні, коли має бути важлива подія. Але ми не будемо вже говорити тут про традиційні забобони студентів, які беруть з собою монетку і кладуть її у важливі моменти, в моменти відповідей викладачам під п'яту. Все це приклади таких побутових, повсякденних амулетів, оберегів, які ми можемо носити з собою і абсолютно несвідомо, абсолютно цілеспрямовано виготовляти.
   У той момент, коли ми тримаємо в руці, стискаємо в руці цей предмет, у нас викликається  певний стан, який ми відчували в той момент, коли вперше цей предмет отримували або правильно поцілувались перший раз з коханою людиною. Припустимо, маленька черепашка, привезена нами з відпочинку. Звичайно ж, в ній не буде шуміти море. Але кожен раз, коли ми беремо її в руку, ми неначе відчуваємо себе на морському узбережжі. Начебто б дійсно чуємо шум хвиль, відчуваємо промені яскравого сонця і знову впадаємо в веселе, радісне, легке стан, який ми відчували на відпочинку.

    Чому люди вдаються до магії та магічних ритуалів?
 Отже, якщо ми будемо розглядати дії магічних ритуалів, дії чаклунських так званих методик з наукової точки зору, ми виявимо, що в основі кожної з цих методик лежить певний ритуал. І ми також виявимо, що послідовність певних дій, скоєних нами, як правило, є досить нестандартною, досить яскравою і незвичайною. Коли ми здійснюємо ці дії, ми якимсь чином сповнюємося відчуттями, що ми зробили все, що могли в цій ситуації, ми зробили все від нас залежне, ми навіть вдалися до магії, ми навіть вдалися до допомоги чаклунства. Таким чином, у нас формується десь в глибинах нашої психіки переконання в тому, що якщо вже ми вдалися до такого потужного способу, але ж до магії не звертаються ті, хто зовсім в неї не вірить, якщо вже ми вдалися до такого потужного способу , то вже якийсь результат, хай він буде менше, ніж запитаний, обов'язково має наступити.
  Таким чином, у нас формується переконання, що результат хоча б почасти але буде досягнутий, і все у нас буде добре з цим чоловіком або з цією жінкою. Хоча чоловіки рідко вдаються до привороту та іншим чаклунським методиками. А коли у нас сформувалося певне переконання, воно формує якийсь центр тяжіння, якийсь фокус уваги в нашій психіці, в нашій свідомості. І навколо переконання зазвичай формується те, що називається ландшафтом переконання. Що це означає? Якщо ми твердо віримо у щось, то події в нашому житті починають начебто притягатися, як метал до магніту, до цього переконання. Ми починаємо неусвідомлено і не завжди за згодою своєї волі збирати докази, приклади того, що в нашому житті дійсно відбувається щось, що підводить нас до поставленої раніше мети.
Наприклад, якщо ми вважаємо, що ми зробили все можливе для того, щоб цей чоловік закохався в нас, і через якийсь час, як нам обіцяє чаклун або екстрасенс, він дійсно повинен стати нашим, ми починаємо звертати увагу на всі ознаки, які свідчать про те, що ставлення чоловіка до нас змінилося в позитивну сторону. Ми вважаємо кожен подарований квіточку, ми рахуємо кожну хвилинку, проведену ним з нами наодинці. І природно, якщо наш фокус уваги переміщується на позитивні свідчення його до нас відношення, то поступово кількість таких доказів, цих свідчень накопичується. Ми перестаємо помічати погане, ми починаємо помічати тільки хороше. І таким чином ландшафт позитивного переконання стає все ширше. Ми переймаємося симпатією і вдячністю до людини, яка так позитивно зреагував на нашу чаклунську методику, який став проявляти до нас більше любові, став проявляти до нас більше почуттів. І відповідно, людина відчуває нашу симпатію, теж починає позитивно реагувати на неї. Сутність всіх чаклунських методик поряд, звичайно, з ефектом плацебо, поряд з ефектом мнимого дії - це зміна нашої поведінки, і пішли за ним зміни поведінки об'єкта, який є для нас бажаною.

    Чи можна застосовувати чаклунські методики в звичайному житті?
   Відповідаючи на питання, чи можна застосовувати чаклунські методики в звичайному житті, я зазвичай кажу: можна, якщо це не пов'язано із заподіянням собі якихось тяжких тілесних ушкоджень, для того щоб, наприклад, добути кров для привороту. Ви можете це робити. Цей маленький міні-аутотренінг дозволить вам, безумовно, підняти самооцінку, дозволить вам бути впевненою в тому, що ви зробили все можливе для залучення бажаного чоловіка у своє життя.   
   Слід також пам'ятати про те, що ставлення суспільства, ставлення інтелектуальних, творчо мислячих, просунутих людей до язичницьких методиками досить негативне. Вас, звичайно, не піднімуть на сміх, але постарайтеся все-таки нікому не розповідати про те, що ви захоплювалися цими досить несерйозними речами. Чоловіки, як правило, негативно реагують на повідомлення про те, що ви робили якісь дії, наводили на кого-то псування або знімали порчу або здійснювали приворот. Тому вирішуйте самі, можливо, варто витратити час на те, щоб підвищити свою привабливість раціональними способами. Стати більш цікавою, більш гарною, більш доглянутою, більш привабливою для чоловіка, а не витрачати час на ізрезиванія ножицями фотографії суперниці і висмикування волосся для привороту.

Немає коментарів:

Дописати коментар