Як викликати довіру у дівчини на першому побаченні?

   
      Весь етап залицянь ділиться на 3 стадії. Знайомство, довіру і зваблення. Побачення - це якраз стадія довіри. Стадію знайомства ти вже пройшов, молодець. Тепер потрібно втиратися в довіру до дівчини. І довіра ділиться на 2 частини. Якщо знайомство поділялося на більш ніж 2 частини, то довіра ділиться на 2 частини. Перша - це перевірки, друга частина - це поглиблене довіру. Що таке перевірки? Ти познайомився з дівчиною, вона познайомилася з тобою, і в неї вже є якась
оцінка тебе. Але найперше, що вона буде робити на побаченні близько години - це оцінювати тебе. Ким вона тебе може сприймати. Сприймати вона тебе може в 3 позиціях.   
      Перша позиція - це «я більше з ним ніколи не хочу бачитися», друга позиція - це «ммм ... класний хлопець, я б з ним із задоволенням зайнялася сексом як мінімум. Хочу більше, але мінімум - хочу секс ». Третя позиція - «він був би класним одним і, можливо, колись, якщо все буде добре, якщо я нікого не знайду, то можу його розглядати, як варіант потенційного супутника в житті».
       Перша стадія в етапі довіри - це, як я кажу, проходження перевірок дівчини. Їй потрібно зрозуміти, наскільки ти адекватний, їй потрібно зрозуміти те місце, яке ти займаєш у цьому суспільстві. Тобто ти простий студент, на якого всім покласти з великої дзвіниці, або ти студент, але є членом різноманітних студентських гуртків, є лідером у цих гуртках, ти постійно активний. Чим більше людей ти можеш за собою повести, тим привабливішим, сексуальним для дівчини ти будеш. Крім того, ще один критерій, за яким дівчина буде тебе оцінювати під час стадії перевірок - це те, наскільки ти успішний в інших дівчат. Якщо ти успішний в інших дівчат, то, відповідно, вони в тобі щось знаходять, і значить, їй треба уважніше пошукати. Тому все, що ти розповідаєш про інших дівчат, це мають бути тільки історії, в яких дівчата в тобі зацікавлені або як в одному, або як в сексуальному партнері, або як у хлопця, з яким можна не тільки переспати, але і жити в перспективі і дітей заводити.
Розповідай такі речі, щоб дівчині хотілося, щоб ти про неї розповів якийсь інший дівчині, з якою ти, може бути, коли-небудь будеш сидіти. Ось так ось. Триває все це близько години. І найпростіше це проходити в кафе, тобто зазвичай, коли дівчина приходить на побачення, береш її за руку, або не береш її за руку, йдете в кафе, спілкуєтеся. Але важливо, щоб, коли дівчина підійде, ти її поцілував або в щоку, або в губи, не обов'язково з мовою, щоб дівчина розуміла, що ти націлений на якісь відносини.

      Хто повинен платити на першому побаченні?
   Важливий момент: кому платити? Заплати за неї. Це не принципово важливо, заплати за неї на першому побаченні. А буває таке, що дівчина каже: «Ой, давай я сама за себе заплачу». Це абсолютно нічого не означає: що налаштована вона на контакт або не налаштована. Їй просто приємніше самій за себе заплатити. У таких ситуаціях я зазвичай кажу таку річ: «Зробимо тоді так. Я заплачу зараз, а в наступний раз, коли ми десь будемо сидіти, ти заплатиш за мій чай, який я собі візьму ». І ми робимо настрій дівчині на те, що у нас ще буде одна зустріч, де ми будемо пити чай, ми її налаштовуємо на те, що буде так, як я сказав. Тобто я хочу зараз за тебе заплатити, і так і буде. І ми її налаштовуємо на те, що вона за нас буде платити.
   Як встановити емоційний контакт з дівчиною?
Поглиблення довіри. Дівчині важливо розуміти, що тобі від неї хочеться не тільки сексу. Хоча дівчата бувають різні. У будь-якому випадку будь-якій дівчині потрібен певний рівень довіри, для того щоб вона погодилася їхати до тебе, для того щоб вона захотіла з тобою переспати, для того щоб вона погодилася провести з тобою ніч. Може бути таке, що вона почне спілкування, спілкування триватиме хвилин 10-15, і після цього ви з дівчиною поїдете до тебе. Але довіра дуже важлива, необхідно поглиблення довіри. Все одно вона на якомусь етапі, рівні вже довіряє і, можливо, довіряє сильно, але потрібно поглибити довіру, щоб вона побачила в тобі людину. І щоб вона побачила в тобі людину, потрібно показати цю людину. Потрібно показати, що ти теж, в принципі, не такий крутий мачо, якого із себе будуєш, що ти така ж людина, у якого є якісь там проблеми, з якими ти можеш впоратися, і які ти знаєш як вирішити. У якого є якісь свої духовні, душевні переживання, який закохувався, любив, якого теж кидали. Це все ми говоримо на стадії поглиблення довіри після першого поцілунку, після того, як ти її вже помацав за попу при першому поцілунку.
 Якщо це говорити до цього, то дівчина подумає, що ти дурень. Якщо це говорити після цього, то дівчина подумає: «Ах, він не тільки такий пристрасний, але ще й такий милий, ніжний, любий». І ще цікавий момент: практично кожна дівчина хоче, щоб з нею ти відкрився повністю. Ось такий дивний глюк в голові дівчат: вона ходить з цим хлопцем, от ти весь такий крутий, у тебе все виходить: я можу то, я можу це. Але тільки вона знає, який ти насправді всередині добрий, м'який і пухнастий. І це почуття дуже сильно зближує, наближає дівчину до тебе.
Але для того, щоб наблизити її до тебе, треба самому зробити перший крок назустріч і наблизитися до неї. Можливо, розповівши якусь історію з дитинства, можливо, розповівши якусь історію про те, де ти хвилювався, про те, де ти переживав, про те, де ти був у якихось таких ситуаціях, де випробовував різні почуття. І в ідеалі щоб дівчина почала відчувати ці відчуття. Приходячи на побачення до хлопця, дівчина хоче отримати нові переживання, нові емоції, а якщо ти не можеш повести її за собою і дати їй нових емоцій, то їй не буде цікаво з тобою. Але уявімо собі все ж, що все у тебе добре. Це означає, що стадія перевірок пройдена, ви вже цілувалися, ти її чіпав за м'які місця, стадія поглиблення довіри в самому розпалі, і пора вести дівчину додому.
        Як зрозуміти, наскільки ти подобаєшся дівчині?
     Іноді буває таке, що за перше побачення складно пройти весь цей шлях довіри, і всю цю доріжку варто повторити на другому побаченні і максимум на третьому побаченні. Якщо ти затягнеш ось це все, що відбувається зараз, якщо кожне побачення буде повторюватися, тільки будуть змінюватися місця, ти нічого нового вже дівчині давати не будеш, і рано чи пізно ти станеш для неї просто хорошим другом. Тобто перше побачення, друге побачення, і максимум на третьому побаченні тобі треба вже бути готовим до більшого, чим "тільки поцілунки".

Немає коментарів:

Дописати коментар