Що подарувати коханому хлопцю на місяць відносин.

podaruvaty kohanomu hlopcju na misjac' vidnosyn
     З розвитком Ваших відносин з своїм коханим хлопцем, питання: "Як правильно цілуватися" починає потроху втрачати свою актуальність. Ви вже це вмієте!
   Сьогодні розмова про подарунки.Та що ж, хай йому грець,таке би подарувати своєму хлопцю на день народження, до якоїсь дати початку ваших відносин? Оце то питаннячко, від якого болить голова!

 Застереження:  не даруйте аби що з того непотребу, чим "завалені" сувенірні крамнички.   Згадайте, скільки таких безглуздих та непотрібних дрібничок подарували вам та яка їхня доля. Або захаращують ваш життєвий простір, або опиняються в смітнику.
     Давайте разом спробуємо розглянути можливі варіанти подарунків, виходячи з Ваших відносин та фінансових можливостей.


 Подарунок "на місяць" з початку Ваших відносин.
  Як вибрати подарунок хлопцеві, з яким ви зустрічаєтеся?
 За місяць зустрічей ви вже встигли трохи уявляти предмети захопленя коханого.Подарунок не повинен бути дорогим, навіть якщо у вас багато грошей. Чому?
А тому що місяць відносин - це ще,на жаль, не термін для кохання "навіки".
Можливо, ви завтра розірвете стосунки, і захоплення змінеться розчаруванням. Навіщо заганяти себе в фінансову "яму".
 Головне - подарунок повинен нести індивідуальність та неповторність.
Це може бути просто брелок з вигравіюваними вашими іменами, коврик для мишки, вязаний вашими руками шарфик, гарний гаманець, саморобна фоторамка, куди можна наприклад, вставити Ваше фото разом, тощо. Головне -це неповторність, не массовий виріб, яких багато.   Це річ, яка повинна нести шматочок вашої уваги та тепла вашої душі.
  Якщо кохання Ваше дісно щире, коханий буде обожнювати цей милий подарунок, незважаючи на його вартість виражену в грошових знаків. Це -частинка Вас, це річ, яка нагадує про тепло улюбленого тіла, про незабутнього враження від перших поцілунків! Памятаєте пісню:- " ... Я готов целовать песок, по котором ты ходила ... ".
 Чудовим доповненням до щирого подарунку може бути ідея пригостити коханого якоюсь стравою, яка приготована власноруч. Своїми ручками, любі дівчата, а не с півфабрикатів чи за допомогою мами чи подруги!
 Якщо вагаєтесь у виборі страви, то зупиніться на піцці - більшість хлопців її люблять.
  Повірте, як би не склалися відношення в майбутньому, навіть через 20 років, при погляді на такий унікальний подарунок згадають тільки Вас; про те, як чудово все було ...
 Про те, що подарувати хлопцеві на день нароження поговоримо в майбутніх статтях.

Немає коментарів:

Дописати коментар