Як правильно кохатися для дівчат.

     Всі чудово  здогадуються, що за першими "справжніми" поцілунками (якщо ще не
навчилися, то Вам сюди- "Як правильно цілуватися") настає новий етап відносин між
дівчиною та хлопцем - "кохання".
     Слово кохання написано "в лапках" ось чому. Справа в тому, що кожен розуміє його по своєму -від цнотливих поцілунків до сексу з хлопцем.
     Повірте, він про це тільки і мріє, хоча теж боїться осоромитися перший раз.
В ідеалі для дівчини, найкраще перший раз переспати з чоловіком, який "це" вже вміє
робити. Але ж не будете писати обяви на усіх парканах - "Хочу позбавитися цнотливості з
досвідченним чоловіком!".

 Перший раз переспати з хлопцем - це не тільки перше статеве враження, але і  зародження жіночої чуттєвості. Якщо хлопець не виявив ніжності, такту і розуміння, то у жінки на все життя може з'явитися відраза до статевого акту і статева холодність. Який би ніжний і ласкавий чоловік не зустрівся їй надалі, він мало, що може виправити. Серед фригідних жінок близько половини вказують на грубість статевого партнера при першому статевому контакті, як на причину своєї "холодності". Незаймана дівчина сприймає дефлорацію психологічно гостро - від
панічного страху і жаху  (напр. при згвалтуванні) до радісно-подячного почуття віддачі коханій людині.
 Не дуже прислухайтеся про те, що говорять Ваші подруги про першу близькость. У всіх вона проходить по-різному. Переважна більшість дывчат стають "жінками"  майже безболісно. Виразність болю залежить від Вашого внутрішнього настрою, страху, несподіванки, психічного дискомфорту.Це може викликати спазм м'язів, і виникає біль. Якщо Ви готові до цієї події морально, хочете його і Вам хочеться пережити його саме з цим хлопцем, болі бути не повинно. Іноді дефлорація ускладнюється страхом дівчини перед очікуваням болю, і супроводжуватися мимовільним скороченням м'язів піхви, що перешкоджає статевому члену хлопця. Якщо дівчина розслабиться, то все пройде легше.  (Легко про це казати, чи не так)?
 Чоловік при цьому повинен діяти м'яко, ніжно, але впевнено. Постарайтеся зосередитися не на страху і фізіологічних відчуттях, а на почуттях до партнера.
  Дуже багато залежить від обстановки - вона повинна бути звичною та безпечно, щоб
не прислухатися, чи "не прийшли батьки додому". Перше кохання з хлопцем іноді неприємно для дівчини. При розриві дівочої пліви вона відчуває біль, який затуляє їй іноді всі інші відчуття. При другому і третьому статевих зносинах можлива поява приємних відчуттів (за умови, що психіка жінки не була травмована чоловічий нетактовністю). При першому ж статевому акті
дівчина може отримати задоволення головним чином від ласк хлопця. Втрата цнотливості  не
обов'язково повинна бути здійснена за один раз - при сильному болі її можна "розділити" на етапи - якщо пліва легко разтягується, то кожна "спроба"  зазвичай пpиводить до збільшення отвору, і одночасно у дівчини пpоходить стpах пеpед болем.
   Неприпустима груба наполегливість партнера, тому що можливі серйозні наслідки для
подальшого інтимного життя.
Дефлорацію найкраще  здійснювати тільки в положенні лежачи. Біль можна зменшити, якщо проводити "перше кохання" в певних позах: дівчина лягає поперек ліжка на спину, опустивши ноги на підлогу, а чоловік встає між ніг, спирається на руки по обидві сторони від її тіла. Ще більш делікатною вважається поза, коли дівчина, лежачи на спині, підкладає під сідниці подушку або згорнуту валиком ковдру, ноги згинає в колінах, піднімає і притискає їх до грудей, що забезпечує максимальну напругу незайманої пліви і полегшує її розрив. Не забувайте працювати своїми вагінальними м'язами.
Пам'ятайте, що кожний з партнерів повинен піклуватися про те, щоб доставити один
одному більше насолоди - це постулат гарного "кохання".
При першому коітусі у жінок, як правило, відсутня "смазка" і тому головку статевого члена рекомендується змастити вазеліном, а якщо статевий акт проводиться в презервативі, то мастилом на водній основі.
 Дефлорація супроводжується зазвичай невеликою кровотечею, хоча приблизно в 10%
випадків вона не спостерігається.  У цей період необхідно особливо ретельно дотримуватися правил інтимної гігієни статевих органів. Після розриву дівочої пліви коїтус рекомендується перервати і до загоєння не відновлювати сексуальних контактів. У нормі через 3-5днів після дефлорації краї дівочої пліви  загояться і повторні статеві акти проходять безболісно.
Американські сексологи на основі безлічі психологічних тестів і опитувань склали "портрет ідеального дефлоратора". Це чоловік близько 30 років, він досить досвідчений і обізнаний у сфері сексу; він самостійний у житті; він ставиться до сексуально-психологічному типу "чоловік-батько", він добре вихований, володіє високими інтелектуальними здібностями, скромний і турботливий у поводженні з жінкою; він сексуальний альтруїст: його першочергове завдання - принести задоволення жінці, а вже потім самому випробувати статеве задоволення; він приділяє в ліжку велику увагу ласкам; він спокійний, витриманий і небагатослівний; він вміє залагоджувати конфлікти; він відданий, він має гарне почуття гумору. Також "досвідчений майстер дефлорації" воліє довести свою недосвідчену кохану до оргазму вручну, використовуючи палець і мову, щоб вона зрозуміла, які висоти їй відкриються надалі, і знала, до чого прагнути й надалі. А потім вже, через деякий час, пускає в хід свій зміцнілий "агрегат" і забирає у партнерки "Букет невинності", який вона готова з радістю віддати (забувши про біль
і крові), щоб тільки побувати не одного разу на цій самій вершині насолоди.
     На початку статевого життя краще оберігатися презервативом - від інфекцій, навіть якщо ви впевнені в своєму хлопцеві. Презерватив є достатньо надійним засобом запобігання і від небажаної вагітності. Важлива вимога - надягати презерватив слід до початку і знімати з статевого члена після закінчення статевого акту, уникаючи прямого контакту зі слизовою піхви.
Для першого разу можна користуватися і місцевими хімічними засобами контрацепції -
Фарматекс або Патентекс Овал. Це вагінальні засоби, які дають ефект, порівнянний з
дією презерватива - і щодо вагітності, і відносно інфекції. У той же час, вони утворюють піну, яка замінює власну "змазку". Щоб зменшити можливу біль потрібно не поспішати, але і не затягувати вступ.
   Ймовірність завагітніти або заразитися інфекцією в першу ніч не менше, ніж при будь-якому статевому акті. Ваш організм вперше зустрінеться з чужими мікробами і може розвинутися запалення піхви або сечового міхура.
Необережність може призвести до небажаних наслідків: вагітності або ваш партнер може передати статеві інфекції. Дуже неприємно підхопити таку штуку, особливо в перший же раз.
  При сексі без запобіжних засобів жінка інфікується в кілька разів легше, ніж чоловік. Так вже влаштований жіночий організм, що мікробам і вірусам проникати в нього легше, ніж в пеніс. Крім того, велика кількість захворювань, що передаються статевим шляхом, у жінок протікає безсимптомно, що потім збільшує ризик всіляких захворювань і ускладнень. Тому не забувайте про інтимну гігієну. Після початку статевого життя обов'язково зверніться до гінеколога - перевіритися на інфекції, обстежити шийку матки, переконатися у відсутності будь-яких пошкоджень.
 Телебачення, кіно, бульварні романи вселяють, що любовна пристрасть триває вічно і
вже якщо ви знайшли один одного, то все життя проведете разом. НА ЖАЛЬ, це зовсім
не так. Пристрасть рано чи пізно проходить, тому сексуальні відносини повинні бути доповнені іншими почуттями. Це повага, турбота, ніжність, розуміння - всі почуття, які й становлять любов.
  Якщо дівчина дійсно вважає, що вже дозріла і готова вступити в інтимні стосунки, тоді треба подумати, перш за все, про безпеку. По-перше, ніякого алкоголю нібито для розслаблення, по-друге, підготувати зручне місце, так щоб ніхто у відповідальний момент не завадив, по-третє, подбати про наявність протизаплідних засобів, тобто презервативів. Ці питання необхідно обговорити відверто, без всяких недомовок. Близько 70% підлітків, які ведуть активне сексуальне життя, не користуються ніякими запобіжними засобами. Від них дуже часто можна почути таку відмовку: "Ми цим не так часто займаємося". Деякі ж вважають, що перші сексуальні експерименти безпечні.
   Поміркуйте над цифрами: - 200 тисяч дівчаток стають вагітніютними за перші чотири
тижні і близько півмільйона протягом першого півріччя сексуально активного життя.
Ви ж не бажаєте поповнити ці цифри своєю участю?
   Інші підлітки не використовують ніяких запобіжних засобів, вважаючи, що це нібито
руйнує чарівність зустрічі. Безумовно, необхідність використовувати запобіжні засоби руйнують деяку чарівність, але краще потерпіти, оскільки можна зруйнувати все життя. Дефлорація повністю нешкідлива не раніше 17-18 років. До цього часу рекомендується обходитися мастурбацією і петтінгом (до речі, петтінг - хороший спосіб вивчити один одного). Це обґрунтовано ще тим, що до цього віку у більшості дівчат не виділяється змазка, зволожуюча піхву.
  Початок "дорослого кохання" - ваш свідомий вибір. Крім готовності фізичної,
необхідна впевненість в тому, що ЦЕ зараз Вам дійсно потрібно. Не варто озиратися
на інших - прислухайтеся до себе. З основних наслідків раннього початку статевого
життя - небажана вагітність, інфекції.
Хай щастить і не помиліться у своєму виборі!

Немає коментарів:

Дописати коментар