Чи варто переходити від дружби до сексу?


jak-intimno-pociluvatisja

                       "...Ой що ж то за кума, що під кумом не була..."
                                 Українська народна пісня                                                                       

   Як  мовиться, "приятельскі відносини", начебто спочатку зовсім невинні поцілунки між чоловіком і жінкою рано чи пізно майже завжди закінчується сексом. Питання, чи варто переводити хороші дружні відносини в інтимну сферу. Давайте розглянемо переваги та недоліки такого шляху розвитку спочатку начебто "невинних" відносин між хлопцем та дівчиною.

                                         
      Переваги.
  Секс без обмежень. Найбільш очевидна перевага - це простота у відносинах. Тобто, у вас є сексуальний партнер, вам не треба шукати його на стороні, більш того, ваші сексуальні відносини будуються на відсутності тисків, обмежень, ну і, звичайно, емоційної сторони питання. Але це можливо лише в тому випадку, якщо обидві сторони добре розуміють, що такі відносини їх ні до чого не зобов'язують. Обидва партнери чесні один з одним у відношенні того, що обидва вони займаються сексом і тільки, тобто приносять задоволення один одному.
 І ні у кого не виникає думки, що інший його " гнобить", тому що, фактично, такі сексуальні відносини побудовані на взаємному "використанні" один одного.
  Маленька порада 1.
 Якщо ви хочете, щоб сексуальні відносини не зруйнували ваших дружніх відносин, ви повинні бути чесні один з одним. Якщо у когось із Вас (в основному, це стосується жіночої половини), виникне хоч найменша надія на щось більше, вважайте це початком кінця ваших стосунків.
  У 9 випадках з 10 такі  "поцілуночки-переспанки" не переходять в серйозну стадію. Тому, жінки, не намагайтеся зробити з своїх чоловіків-друзів серйозних партнерів по життю і не вступайте з ними в сексуальні відносини з якимсь далекосяжним розрахунком. Тільки якщо ви обоє хочете сексуальних задоволень, і сексом все обмежується.
Фактор зручності і комфорту.
  Так  зручно. Таким чином, ви пропускаєте проміжну стадію флірту. Вам не потрібно ходити на побачення, купувати подарунки, запрошувати в кафе або ресторан, намагатися вгадати, що їй подобається. Все і так зрозуміло і відомо. Вам не потрібно хвилюватися з приводу того, як пройде зустріч, ви відчуваєте себе комфортно один з одним і в фізичному, і в емоційному плані, вам відомі недоліки один одного. Чоловіки можуть не переживати, чи буде статевий акт успішним, тому що в будь-якому випадку ви залишитеся в хороших відносинах і можете потім разом посміятися над дрібними невдачами. Такі відносини підходять людям, у яких не залишилося часу на романтику, але є певна потреба.
 Маленька порада 2.
     Пам'ятайте про те, що ви повинні бути чесні один перед одним, і всі точки над «і» повинні бути розставлені. Більш того, ви не повинні поширюватися про ваші відносини друзям, родичам, знайомим. Вам також не слід афішувати відносини публічно. Якщо між партнерами існує взаєморозуміння в даному питанні, то достатньо просто зателефонувати. Але якщо партнер / партнерка з якихось причин відмовляється від зустрічі, не варто наполягати і ображатися, тому що ви нічого одне одному не повинні. В цьому сенс таких сексуальних відносин. Більш того, фактор зручності і комфорту не означає, що ви повинні бути ледачим коханцем або ледачою коханкою. Не намагайтеся також справити враження, просто приносить задоволення, і вам дадуть відповідь тим же.

 Недоліки. 
    Хтось обов'язково прив'язується, починає бажати більшого і мріяти про серйозні стосунки. А якщо такі бажання не взаємні, то люди будуть наносити один одному образи, може виникати ревнощі. Секс від емоцій відокремити складно, але це саме те, що ви повинні зробити, якщо хочете почати сексуальні стосунки з друзями.
 Маленька порада 3.
   Уникайте інстинкту власника. Пам'ятайте: відносини у вас вільні, ви нічого не повинні один одному. Якщо, наприклад, ви не хочете сьогодні зустрічатися, це не означає, що ваш партнер або партнерка не має права зустрічатися в цей час з кимось ще. Якщо за вдачею ви власник / власниця, то вам краще не починати такі відносини.

    Кінець дружбі. Якщо розглядати гірший сценарій, то балансування на грані дружби і любові рано чи пізно зруйнує дружні відносини, ви можете взагалі перестати спілкуватися. На жаль, найчастіше цим все і закінчується. Тому що як тільки ви перейшли на фізичний рівень, колишня динаміка розвитку дружніх відносин зникла назавжди.
 Маленька порада 4.
 Якщо ви хочете зберегти близькі дружні відносини з людиною, яка по нещастю виявився протилежної статі, не варто ризикувати. Необхідно вжити заходів обережності: не пити разом спиртного, не проводити багато часу наодинці. Негативний вплив на майбутні серйозні відносини. Якщо жінка, з якою у вас все серйозно, виявить, що у вас якось були сексуальні відносини з подругами-жінками, вона буде вас ревнувати і підозріло ставитися до інших жінок. Те ж справедливо і щодо чоловіків.

   Щасливий кінець.
  Таке буває дуже рідко, проте можливо, що романтичні почуття виникнуть з обох сторін. І коли це станеться, дружні почуття переростуть в щось більше, ніж просту угоду про задоволення фізичних потреб. Вони переростуть в серйозні відносини з міцним фундаментом, побудованим на дружбі, взаєморозумінні і трепетних почуттях. Якщо Ви ще не вмієте цілуватися ( о-о жах) то хутенько сюди!

When shopping on the Internet here is a converter guidance size UK.

Немає коментарів:

Дописати коментар