Як причарувати дівчину "по дорослому"?


     Якщо поради про те, "як правильно цілуватися" хвилюють зовсіх молодих та недосвідчених хлопців, то наступні поради - для більш дорослої чоловічої частини. Для тих, хто вже має кошти, які може витратити на дівчину.
    Що, у Вас ще немає "бабосів"?
Будуть, можливо трохи пізніше. Але з порадами варто ознайомитися зараз, на майбутнє.

    Природне хвилювання, ейфорія, викликана передчуттям зустрічі, емоції, емоції, і ще раз емоції ... Які не завжди доречні навіть в сердечних справах.
Тому, перше, що ти повинен зробити - повернути розум на місце і тверезо оцінити обстановку. Озирнись навколо, нічого не забув? Як виявиться, необхідно подбати  і звернути увагу на дрібниці. Отже, що зробити, щоб її підкорити ?
Атрибути
Крім заготовок перших фраз, які повинні бити дівчат прямо в серце, необхідно ще наявність деяких атрибутів і вміння грамотно ними користуватися. Непогано було б запастися візитками. Да-да, візитками.
І зовсім не обов'язково писати на візитках свою посаду, яка, можливо, не вражає ні розмахом, ні престижем, досить вдало сфотографованого фейса, номера телефону і будь-якої запам'ятовується написи, яка покликана відображати твою глибоку сутність ... Втім, якщо не вистачає фантазії на напис, можна опустити її або замінити на банальне «консультант з загальних питань». Мати візитки дуже зручно, якщо, наприклад, дівчина ні в яку не хоче називати номер свого телефону, замість того, щоб записувати свій номер на огризку паперу або сірниковій коробці, віддай їй візитку. Шматок паперу полетить в урну - 100%, а візитка, можливо, і виживе (особливо якщо вона цікаво зроблена), а там - хто знає, може у
дівчини настануть важкі часи ... Візитки краще замовити в друкарні, коштує це не так дорого.
Про подарунки і квіти
Можливо, ти якраз з тієї категорії, яка обожнює завалювати предмет свого обожнювання квітами, дрібничками, цукерками та іншої фігньою.
Але! Якщо ти хочеш досягти успіху, а не танцювати під чиюсь дудку, запам'ятай: спонтанність - ось перше основне правило, яке регламентує процеси підношення дарів, друге ж правило говорить про те, що це не ти повинен отримувати задоволення, роблячи приємне їй, а вона повинна бути щаслива, отримуючи від тебе знаки уваги. Тебе завжди повинно трохи не вистачати, це поширюється і на подарунки.
  Якщо ти будеш на кожному побаченні з шикарним букетом, то ти не тільки вб'єш одну з можливостей робити їй приємне,   дівчина  почне сприймати щоденний букет як щось буденне і нецікаве, просто звикне. А тим часом всього одна трояндочка, куплена під час спільного нічного променаду, здатна викликати велику бурю емоцій у жіночому серці (щоденні подарунки на це не здатні).
                                                Гарні манери
Про них не варто забувати. Мова не про те, в якій руці тримати виделку, а в якій ніж. Мова про увагу до дами. Не забувай подавати дівчині руку, виходячи з автобуса. Причому не тільки своєї, але й іншим дамам, які виходять за нею або перед нею (вік, симпатичність та інші фактори не повинні бути перешкодою для демонстрації елементарного жесту ввічливості). Відкриваєш ти перед дамою двері, не важливо яку (під'їзну, двері машини, двері магазину, кафе)? Ні? Дуже даремно! Такі речі ти повинен робити автоматично.
Нести сумки або іншу поклажу (за винятком дамської сумочки і квітки) твій прямий обов'язок.
Якщо гостя приїхала до тебе на таксі, не треба робити так, щоб вона сама за себе розплачувалася.
   Спустися до дівчини "вниз" і розплатися сам. Якщо ти відправляєш її додому на таксі, спустися з нею разом, посади її на заднє сидіння, сам сядь на переднє. Запитай у водія, скільки буде коштувати поїздка і розплатився з ним відразу. Це краще, ніж давати їй гроші.
Входячи разом з панянкою в кафе, ведеш її до столика, допомагаєш зняти верхній одяг, відсуваєш стілець, саджаєш даму, вішаєш одяг (там же і сам роздягаєшся), після чого цікавишся, що вона бажає покуштувати.
    Якщо вона каже: «Не знаю!" - пропонуєш пару варіантів, якщо вона не може вибрати жоден з них, сповісти її про те, що збираєшся їй принести. Ідеш робити замовлення, після чого або сідаєш і ведеш приємну бесіду, чекаючи, коли офіціантка принесе замовлення, або несеш замовлення сам (залежить від специфіки закладу), ставлячи спочатку її замовлення перед нею, потім уже свій. Головне - не метушитися і не питай постійно, подобається їй чи ні.
     Якщо дама курить, піднось запальничку, щоб вона прикурила. Якщо не курить, старайся не палити при ній.
   Якщо, ввійшовши в ресторан, ти бачиш, як якийсь запопадливий портьє мчить до твоєї дівчини, щоб допомогти їй зняти пальто, зупини його жестом (вічливо!), зроби це сам і віддай пальто йому. Те ж саме стосується зворотного процесу (надягання пальто).
                                                Місця зустрічей
  Навчися шукати незвичайні, цікаві, знаменні і просто затишні місця. У твоєму арсеналі має бути таких штук десять. Це і тихі бари з приємною обстановкою, і красиві місця на природі, незвичайні клуби, театри. Найголовніше - щоб місця не були "затягані". Для чого? Та для того, щоб у особи, яку ти туди поведеш, «дах поїхала». Справа в тому, що нестандартна обстановка і викликані нею райдужні емоції (у всякому разі більша їх частина) проектуються на людину, яка, так скажімо, тобі подарував можливість вийти в «світло». Зривати дах треба обов'язково, вибираєш місце, де дівчинка раніше не була (або була, але в менш романтичною компанії), приводиш її туди - і вона твоя! Головне, щоб у цьому місці ти відчував себе максимально упевнено, тому бажано перед походом побувати там хоча б разок, а не тягнути дівчинку в місце, яке тобі порекомендували друзі. Дівчинку потрібно водити кожен раз в нове місце, а не в пару-трійку місць - їй це швидко набридне, тобі ще швидше. Повторюся: головне, щоб місця були оригінальні і викликали позитивні емоції.
                                                    Машина
  Якщо у когось з вас машина, ти не повинен допускати, щоб вона сама відкривала двері (незалежно від того, за кермом вона або ти за кермом). При цьому не треба кричати, коли вона вже взялася за ручку двері: «Почекай! Я сам відкрию! »Ти повинен випереджати події. Коли ви приїхали на місце, треба постаратися, щоб ти відкрив їй двері. Якщо не встиг, і вона сама відкриває двері - не морочитися, нехай так і буде.
    Твоя машина повинна відповідати твоєму вигляду - ти ж не ходиш в брудному одязі, твоя машина теж не повинна бути брудною. Навіть якщо на вулиці брудно і миття машини, на твою думку, не дуже доцільне заняття, все одно помий, садити дівчину в «танк» не потрібно. Машина не повинна бути обклеєна наклейками, обвішана календариками з голими красунями. Бовтаються у вигляді ялинок ароматизатори - теж не краща ідея, машина повинна пахнути машиною. Ну а якщо хочеться освіжити повітря, вибери небудь інтелігентний ароматизатор в пристойній коробочці. Машина повинна бути і технічно в повному порядку,
щоб не виникала ситуацій, коли ти бігаєш зі стурбованим і безпорадним виглядом навколо бойового коня і зриваєш агресію на дівчині, якій ще недавно співав дифірамби. Води машину впевнено і спокійно, не матюкайся на перехожих і інших водіїв. Гонки можна влаштовувати тільки в тій ситуації, якщо твоєї супутниці це подобається (якщо їй дійсно подобається, а не ти так думаєш).
     Якщо ти спробуєш застосувати на практиці хоча б частину викладених рад, результат не змусить себе чекати. Загалом, не сумнівайся - придумуй і фантазуй!

Немає коментарів:

Дописати коментар