Як правильно цілуватися в перший раз?



      Як правильно цілуватись в перший раз? Що ж такого треба зробити, щоб ваш перший поцілунок запам'ятався вам на все життя?
   Отже:
   Спочатку за все непотрібно соромитися. Звичайно, це дуже легко сказати, але перестати соромитися дуже не просто.
  Перша ознака закоханості - це запаморочення і слабкість у тілі, немов ви довго не спали. Але під час свого першого поцілунку, ви відчуєте невимовне задоволення і величезний кайф.     Спробуйте створити  обстановку в приміщенні романтичною і інтимною. Використовуйте свічки або тьмяне світло від лампи. Можна включити спокійну музику, яка не відволікатиме вас від спілкування.

Як налагодити стосунки з коханою людиною



   Коли вас щось не влаштовує в стосунках з коханою людиною, чоловіком або дружиною, дівчиною чи хлопцем, насамперед, потрібно визначити що саме ви б хотіли змінити у взаєминах з коханим. Що, на вашу думку, бракує в поведінці вашого партнера для того, щоб відносини приносили задоволення і робили вас щасливими. Нечіткі формулювання, типу «Мені не вистачає твоєї уваги та поцілунків», «Хотілося б, щоб ти більше думав (а) і дбав (лась) про мене», «Ти міг (ла) би приділяти мені більше часу» не підійдуть. Дуже важливо правильно і чітко висловити свої почуття і бажання, так, щоб кохана людина мав «керівництво до дії». Тільки конкретні формулювання дозволяють отримати результат.