Як закохати хлопця одним поглядом ?


    Для того, щоб навчитись правильно цілуватися, та отрімувати від поцілунку задоволення , потрібний партнер, який дійсно кохає  Вас, єдину та неповторну.
     Та якщо дівчата вважають,що хлопці в першу чергу звертають увагу на їхню особистись, розум, тактовность, то вони щиро помиляються. Ці всі чесноти будуть мати велике значення на наступних етапах розвитку відносин. А перший погляд та перше враження - це погляд самця, якому потрібно задовольнити своє статеве бажання.
    Причому у кожного пріоритет статевих "принад" дівчини різний - одному найбільш важливі груди, іншому ніжки чи форма ваших сідниць. Природа, нічого тут не поробиш.
Що ж робити нам, дівчатам ?

Як привабити хлопця та затягти його до ліжка.

   Бувають такі хлопці, гарні  та розумні, але занато вже нерішучі - більше ніж на поцілунки з вами ніяк не наважуються підти трохи далі у відносинах. Це не означає, що вони не бажають  з вами переспати - але комплексують, що недостатьньо гарні для вас, або недосвідчені або дуже порядні.
    А ми б і не проти зайнятися з ним сексом.  Що ж залишається робити ?

Поцілунки, кохання та гороскопи.

Привіт, я Мирослава!
    Настав час нам познайомитися поближче. Мене зовуть Мирослава Сенченко (фото зліва) та я веду цей блог, де все "пробую" Вам розповісти про те, як правильно цілуватися, як поводити себе при знайомстві з дівчиною чи хлопцем, що можна подарувати на якусь "подію" чи річницю. Я поки-що незаміжня, але, звичайно хлопці мене не обділяють увагою. На них я "пробую" провірити те про поцілунки, про що розповідаю тут.
   "Загорілося" мені нещодавно ознайомитися з тим, що там мені пророкують зірки в цьому житті. Персональний гороскоп - якщо простіше. Але ж, звичайно, безкоштовно. І що? Виявляється, що слово

Як причарувати дівчину "по дорослому"?


     Якщо поради про те, "як правильно цілуватися" хвилюють зовсіх молодих та недосвідчених хлопців, то наступні поради - для більш дорослої чоловічої частини. Для тих, хто вже має кошти, які може витратити на дівчину.
    Що, у Вас ще немає "бабосів"?
Будуть, можливо трохи пізніше. Але з порадами варто ознайомитися зараз, на майбутнє.

    Природне хвилювання, ейфорія, викликана передчуттям зустрічі, емоції, емоції, і ще раз емоції ... Які не завжди доречні навіть в сердечних справах.

Чи варто переходити від дружби до сексу?


jak-intimno-pociluvatisja

                       "...Ой що ж то за кума, що під кумом не була..."
                                 Українська народна пісня                                                                       

   Як  мовиться, "приятельскі відносини", начебто спочатку зовсім невинні поцілунки між чоловіком і жінкою рано чи пізно майже завжди закінчується сексом. Питання, чи варто переводити хороші дружні відносини в інтимну сферу. Давайте розглянемо переваги та недоліки такого шляху розвитку спочатку начебто "невинних" відносин між хлопцем та дівчиною.